Ελάχιστες είναι οι πιθανότητες να ενισχυθεί μετεγγραφικά ο Παναθηναϊκός τον Ιανουάριο και οι λόγοι είναι δύο: αφενός η οικονομική στενότητα της ΠΑΕ, που δεν επιτρέπει σπατάλες από τη στιγμή που πρέπει να πληρώνονται με συνέπεια οι υπάρχοντες ποδοσφαιριστές και παράλληλα να τηρηθούν οι διακανονισμοί και να καλυφθούν οφειλές περασμένων ετών, προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα με την αδειοδότηση. Κι αφετέρου ο Γιάννης Αναστασίου θεωρεί πως το υπάρχον ρόστερ δεν έχει μεγάλα κενά και ακόμη δεν έχει πάρει το μέγιστο από όλους τους παίκτες, παρότι είναι αισθητή η βελτίωση σε ορισμένους που είχαν αρχίσει απογοητευτικά (π.χ. Μέντες).

Οι «πράσινοι» θα προχωρήσουν σε προσθήκη παίκτη μόνο αν προκύψει κάποια πολύ καλή ευκαιρία, δηλαδή ένας αξιόλογος ποδοσφαιριστής σε καλή τιμή. Ο Γιάννης Αναστασίου, ο Δημήτρης Σαραβάκος και ο Νίκος Νταμπίζας έχουν ανοικτά τα μάτια τους τόσο στην ελληνική όσο και στην ξένη αγορά για ενδιαφέρουσες περιπτώσεις (αν και διαψεύστηκε δημοσίευμα περί μετεγγραφικού ταξιδιού), αλλά περισσότερο εν όψει καλοκαιριού, όπου και πάλι ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί στο ίδιο πλαίσιο, για παίκτες με χαμηλό κασέ που θα μένουν ελεύθεροι ή θα μπορούν να αποκτηθούν με πολύ λίγα χρήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν έπεισε ο Εμβιτά

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζει τον Γιαν Εμβιτά, αλλά δύσκολα θα αποκτηθεί. Ο 17χρονος Γάλλος στόπερ, ο οποίος κατάγεται από το Κονγκό, έπαιξε χθες στη φιλική ήττα των Νέων από τον Ολυμπιακό με 5-0, αλλά δεν άρεσε ιδιαίτερα. Όλα δείχνουν πως ο πανύψηλος (1,95μ.) αμυντικός θα αποτελέσει παρελθόν, αν και ίσως κάνει λίγες προπονήσεις ακόμη με τους Νέους, μέχρι να ληφθεί η τελική απόφαση.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης