Τη σφραγίδα του Δημήτρη Λημνιού έφερε η νίκη της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου με 1-0 επί της Αρμενίας στο Γερεβάν.

Ο νεαρός άσος του ΠΑΟΚ υπήρξε από τους καλύτερους παίκτες της «γαλανόλευκης» στο εν λόγω ματς, δίνοντας μάλιστα στη «γαλανόλευκη» τους τρεις βαθμούς με το παρθενικό τέρμα του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι ενθουσιασμένος. Θέλω να πετύχω με την Εθνική. Δεν θέλω να σταθώ στο ατομικό κομμάτι αλλά στο ομαδικό. Παίξαμε καταπληκτικό ποδόσφαιρο. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλο γκολ. Είμαστε μία ομάδα συμπαγής. Θέλαμε να αλλάξουμε τον τρόπο που παίζουμε και να δώσουμε μία συνέχεια», τόνισε ο Λημνιός μετά τη λήξη της συνάντησης στην κάμερα του OPEN TV.

«Δεν χρειάζεται να ενθουσιαζόμαστε. Τώρα θέλουμε την βοήθεια του κόσμου. Ο προπονητής έχει έρθει για να πετύχει. Πρέπει να αλλάξουμε, το έχουμε καταλάβει.

Το κλίμα είναι πολύ καλό και θέλουμε να ξαναφέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Ο κόσμος είδε και πιστεύω μας θαύμασε. Τον περιμένουμε τον κόσμο. Είναι ο 12ος παίκτης κι εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε», συμπλήρωσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Ο Πέτρος Μάνταλος, με δηλώσεις του στην COSMOTE TV, εστίασε στη διάρκεια που πρέπει να έχει η ομάδα. «Δεν μπορούμε να γυρίσουμε το χρόνο πίσω. Αυτό που μπορούμε όμως είναι να δείχνουμε τον καλύτερο εαυτό μας, να έχουμε διάρκεια σε αυτό που δείξαμε τον τελευταίο καιρό. Μακάρι να ξαναμιλήσουμε πάλι στα παιχνίδια της επόμενης προκριματικής φάσης και να έχουμε προκριθεί», ανέφερε.

Για την παρουσία του επισήμανε ότι «είμαι ένας ποδοσφαιριστής που παίζω στο κέντρο, το ξέρει ο προπονητής αυτό. Είχα την ευχέρεια να συγκλίνω στον άξονα. Είναι ένας ρόλος και όχι πολλοί διαφορετικοί και κάνω αυτό που ζητάει ο προπονητής μου. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Αν το κάνουμε και οι έντεκα αυτό, έρχονται και τα αποτελέσματα».

Ταυτόχρονα, ο διεθνής μέσος της ΑΕΚ απηύθυνε κάλεσμα στο ελληνικό φίλαθλο κοινό: «Θέλουμε τον κόσμο ξανά πίσω στο γήπεδο. Νομίζω ότι μετά από αυτές τις εμφανίσεις βλέπουν ότι κάτι γίνεται ξανά στην Εθνική».

 

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Γιαννούλης δήλωσε: «Κάναμε αρκετά καλή εμφάνιση και δείξαμε τις δυνατότητές μας. Το σκορ δεν είναι αντιπροσωπευτικό της εικόνας μας, θα μπορούσαμε να νικήσουμε με μεγαλύτερο σκορ.

Όσο παρέμενε το 0-1 υπήρχε ένα ρίσκο, όμως δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα. Το καλό είναι ότι κερδίζουμε εμπειρίες και ψυχολογία. Στοχεύουμε σε μια μεγάλη διοργάνωση για να αντιστρέψουμε το κλίμα και αν συνεχίσουμε έτσι θα τα καταφέρουμε».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης