Ο Λουίς Ενρίκε επέλεξε να κρατήσει τα θετικά στοιχεία της Εθνικής Ισπανίας στην πορεία της μέχρι τον ημιτελικό του Euro 2020 και να αφήσει σε «δεύτερο πλάνο» την όποια απογοήτευση από τον αποκλεισμό στα πέναλτι από την Ιταλία.

Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Γουέμπλεϊ, ο Ισπανός ομοσπονδιακός τεχνικός δήλωσε: «Δεν είναι μια θλιβερή βραδιά για εμάς. Μας θυμίζει ότι στο ποδόσφαιρο μπορεί να νικήσεις ή να χάσεις. Δεν μπορούμε να είμαστε απογοητευμένοι και πρέπει να συγχαρούμε τους αντιπάλους μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Είπα πριν από το Euro ότι ήμασταν μεταξύ των οκτώ ομάδων που μπορούσαν να κατακτήσουν το τρόπαιο. Και δεν νομίζω ότι έκανα λάθος, αφού επιστρέφουμε στο σπίτι γνωρίζοντας ότι θα μπορούσαμε να έχουμε επικρατήσει στη διοργάνωση. Οι παίκτες μου έκαναν υπέροχη δουλειά, δεν έχω τίποτα για να τους κατηγορήσω.

»Δείξαμε ότι είμαστε μια ομάδα και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Θα ξεκουραστούμε και θα συναντηθούμε πάλι. Όσον αφορά στον Μοράτα, ήθελε να εκτελέσει πέναλτι (σ.σ. το απέκρουσε ο Ντοναρούμα). Ήταν εξαιρετικός, σκόραρε. Ο Όλμο ήταν φανταστικός, είναι πολύ έξυπνος στο παιχνίδι, καταπληκτικός ανάμεσα στις γραμμές. Είναι πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς, είναι ένας πλήρης ποδοσφαιριστής, ο οποίος μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις. Είχαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν ήμασταν αποτελεσματικοί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης