Η διοίκηση της Γουλβς αποφάσισε δώσει το απαραίτητο μπάτζετ στον Ζουλιέν Λοπετέγκι, ώστε να ενισχύσει τον Ιανουάριο την ομάδα, στην προσπάθεια της ν’ αποφύγει τον υποβιβασμό. Σύμφωνα με ρεπορτάζ των αγγλικών ΜΜΕ δύο παίκτες της Ατλέτικο Μαδρίτης αναμένεται να συνεχίσουν την καριέρα του στο «Μολινό», κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Βάσκος τεχνικός.

Πρώτος στόχος είναι η απόκτηση του Ματέους Κούνια. Οι «Λύκοι» αντιμετωπίζουν επιθετικό πρόβλημα και βλέπουν στο πρόσωπο του Βραζιλιάνου φορ τη λύση. Η Γουλβς προσφέρει ένα ποσό κοντά στα 40 εκ. ευρώ για την απόκτηση του Κούνια, με την Ατλέτικο να είναι θετική στο ενδεχόμενο παραχώρησής του. Επίσης η αγγλική ομάδα θέλει από την ομάδα της Μαδρίτης και τον 33χρονο Βραζιλιάνο στόπερ, Φελίπε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πράγματι είμαστε σ’ επαφές και με τους δύο παίκτες. Τους ξέρω καλά και πιστεύω πως θα μας βοηθήσουν. Για το λόγο αυτό έχω εισηγηθεί την απόκτηση τους και ελπίζω πως τον Ιανουάριο θα τους έχουμε κοντά μας. Σκοπός μας είναι βρούμε τους παίκτες που θα καλύψουν τα κενά και θα μου δώσουν περισσότερες επιλογές στον καταρτισμό της ενδεκάδας», δήλωσε σχετικά ο Λοπετέγκι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης