Στη Ρωσία με τη φανέλα της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ντέγιαν Λόβρεν, καθώς οι πρωταθλητές Ρωσίας απέκτησαν τον Κροάτη σέντερ μπακ από τη Λίβερπουλ για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο 31 ετών άσος, ο οποίος μετακόμισε στο «Άνφιλντ» το 2014, προερχόμενος από τη Σαουθάμπτον, «έγραψε» συνολικά 185 συμμετοχές και οκτώ γκολ με τη φανέλα των «κόκκινων», με τους οποίους πανηγύρισε την περίοδο 2018-19 την κατάκτηση του Champions League και την παρελθούσα σεζόν τον τίτλο στην Premier League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχω αποδείξει την αξία μου. Είμαι βέβαια λυπημένος που έφυγα από τη Λίβερπουλ, αλλά η Ζενίτ είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα μου και θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα» δήλωσε σχετικά ο Κροάτης στόπερ.

Ωστόσο, στη διάρκεια της περιόδου 2019-20, ο Λόβρεν περιορίστηκε σε μόλις 15 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, καθώς ο Γιούργκεν Κλοπ προτιμούσε να χρησιμοποιεί στο κέντρο της άμυνας τους Βέρτζιλ Φαν Ντάικ και Τζο Γκόμεζ. Ο Λόβρεν μετράει 57 συμμετοχές (και τρία γκολ) στην Εθνική Κροατίας, με την οποία έφτασε έως τον τελικό στο Μουντιάλ του 2018, όπου ηττήθηκε 4-2 από τη Γαλλία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης