Η Νάπολι μπορεί να επικράτησε στο «Τζουζέπε Μεάτσα» με 1-0 της Ίντερ, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας, ωστόσο ο Κώστας Μανωλάς πιστεύει ότι «οι πιθανότητες πρόκρισης παραμένουν 50-50» για τον τελικό της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Γκατούζο νίκησε χάρη στο γκολ του Φαμπιάν Ρουίθ (54΄) σε ένα παιχνίδι όπου ο Έλληνας αμυντικός αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκειά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μετά από μια βαριά ήττα στην έδρα μας από τη Λέτσε (2-3), κάναμε μια εξαιρετική εμφάνιση, ένα μεγάλο παιχνίδι και όλοι οι παίκτες αξίζουν την επιτυχία αυτή» δήλωσε ο Μανωλάς στο «Rai Sport».

«Σηκώσαμε ξανά τα κεφάλια μας και το κάναμε ενάντια σε μια ισχυρή ομάδα που διεκδικεί το Scudetto αυτή τη στιγμή. Η πρόκριση είναι ακόμα 50-50, επειδή η Ίντερ είναι μια μεγάλη ομάδα, θα έρθουν στο San Paolo ψάχνοντας να κάνουν το παιχνίδι τους, οπότε θέλουμε να κερδίσουμε και το δεύτερο παιχνίδι».

Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στο Stadio San Paolo στις 5 Μαρτίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εργαστήκαμε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας στα αμυντικά μας καθήκοντα και έχουμε βελτιωθεί, αλλά για κάποιο λόγο ενάντια στους μικρότερους αντιπάλους δεχόμαστε γκολ και αμέσως χάνουμε τη συγκέντρωσή μας» πρόσθεσε ο Έλληνας διεθνής αμυντικός.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης