Με εκπροσώπους ομάδων θα συναντηθεί ο Βασιλειάδης

Με εκπροσώπους ομάδων θα συναντηθεί ο Βασιλειάδης
Συνάντηση με εκπροσώπους κάποιων ΠΑΕ θα έχει σήμερα στο γραφείο του ο Γιώργος Βασιλειάδης.

Πιθανότατα η Λίγκα θα εκφράσει και στον υφυπουργό Αθλητισμού τις ενστάσεις της για την απόφαση που ελήφθη, ωστόσο είναι απίθανο να αλλάξει κάτι.

Πρόθεση της κυβέρνησης είναι να μην παιχτεί ποδόσφαιρο στη Super League πριν τελεσιδικήσουν όλες οι υποθέσεις που έχουν καταλήξει στα δικαστήρια, πράγμα που σημαίνει πως είναι απίθανο να υπάρξει πρωτάθλημα πριν από το Σαββατοκύριακο 31/3-1/4, δηλαδή μετά τη διακοπή για τα φιλικά των εθνικών ομάδων.

Η κυβέρνηση έχει ήδη διαβιβάσει την εντολή στα αρμόδια όργανα να επισπεύσουν τις διαδικασίες για να κλείσουν οι εκκρεμείς δικαστικές υποθέσεις σε πρώτο και δεύτερο βαθμό. Υπενθυμίζεται πως σήμερα αναμένεται η απόφαση της επιτροπής εφέσεων για την αφαίρεση βαθμών στον Ολυμπιακό (από το ντέρμπι με την ΑΕΚ), ενώ ήδη οι «ερυθρόλευκοι» έχουν εκτίσει την ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών.

Επίσης, λογικά μέχρι αύριο αναμένονται οι κλήσεις σε απολογία για τα γεγονότα της Κυριακής, με τη θέση του ΠΑΟΚ να είναι δυσχερέστατη, καθώς κινδυνεύει να χάσει το ματς με την ΑΕΚ στα χαρτιά, αλλά και να τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών από το τρέχον και το επόμενο πρωτάθλημα, για τη συμπεριφορά των Ιβάν Σαββίδη και Λούμπος Μίχελ.

Μάλιστα, για εκφοβισμό αξιωματούχου προβλέπεται από τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών μέχρι και ποινή υποβιβασμού.

Με πληροφορίες από το sport-fm.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018, 12:29