Δύο εκπλήξεις ετοίμαζε ο Μίτσελ στην ανακοίνωση της αποστολής του Ολυμπιακού ενόψει του αυριανού αγώνα στην έδρα του Άρη, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός τεχνικός πήρε τον Αριέλ Ιμπάγασα, ο οποίος είχε μείνει αρκετό καιρό εκτός 18άδας. Δεν ισχύει, όμως, το ίδιο για τον Νταβίντ Φουστέρ, καθώς για αυτόν έλαβε την απόφαση να τον ξεκουράσει επειδή έχει αγωνιστεί σε πολλά ματς τον τελευταίο καιρό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από εκεί και πέρα, ο Γιάννης Μανιάτης γυμνάστηκε κανονικά με την ομάδα, προσθέτοντας και ατομικό αερόβιο πρόγραμμα στην εκγύμνασή του. Από την πλευρά του, ο Κώστας Μήτρογλου σταδιακά ανεβάζει ρυθμό και σήμερα έκανε θεραπεία και ατομικό αερόβιο.

Οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν στην κατοχή και στον έλεγχο της μπάλας, ενώ από το πρόγραμμα δεν έλειψε και η τακτική. Παράλληλα, οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν και στις στημένες φάσεις, αναπτύσσοντας την αμυντική και επιθετική τους αντίδραση.

Την αποστολή του Ολυμπιακού απαρτίζουν οι: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Μανωλάς, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σέποβιτς, Σιόβας, Τόρες και Βάις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός έμειναν οι Κάρολ, Μήτρογλου, Μανιάτης, Φουστέρ, Μεντζανί, Γιαταμπαρέ και Μπονγκ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης