Η μακρινή Αυστραλία είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Γουίλιαμ Γκαλάς. Ο 36χρονος πρώην αμυντικός της Άρσεναλ και της Τσέλσι είχε μείνει χωρίς ομάδα από το περασμένο καλοκαίρι, όταν αποδεσμεύτηκε από την Τότεναμ. Ο Γάλλος άσος τα βρήκε σε όλα με τους ιθύνοντες της Περθ Γκλόρι για συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους και θα υπογράψει, εφόσον περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις.

«Ανυπομονώ για αυτήν την πρόκληση. Ελπίζω να βοηθήσω τους νέους μου συμπαίκτες και τον σύλλογο να έχουν επιτυχίες αυτήν τη σεζόν και ελπίζω να δώσω στους οπαδούς της Περθ τη χαρά της κατάκτησης ενός πρωταθλήματος» ήταν τα πρώτα λόγια του παίκτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εξέλιξη εμφανίστηκε και ο προπονητής της ομάδας, Άλισταϊρ Έντουαρντς. «Ποιον καλύτερο παίκτη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο να φέρουμε στη Δυτική Αυστραλία από κάποιον με 84 συμμετοχές σε ένα από τα καλύτερα ποδοσφαιρικά έθνη στον κόσμο;» αναρωτήθηκε αρχικά και πρόσθεσε: «Έχει παίξει δίπλα σε μερικούς από τους καλύτερους παίκτες στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και έχει δουλέψει με τους πιο διακεκριμένους μάνατζερ και προπονητές όλων των εποχών, μεταξύ αυτών του Αρσέν Βενγκέρ και του Ζοζέ Μουρίνιο, τους οποίους σέβομαι στον μέγιστο βαθμό».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης