Με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του Ηρακλή, ο Θόδωρος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε την απόφαση του να αποχωρήσει από τη διοίκηση της ΠΑΕ, παραχωρώντας τις μετοχές του σε όποιο ενδιαφερόμενο πληροί τις προϋποθέσεις.

Αναλυτικά, η δήλωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Με περισσή σκέψη, σεβόμενος την ιστορία και το μεγαλείο του ΗΡΑΚΛΗ και, αντιλαμβανόμενος την κακή αγωνιστική πορεία της ομάδας μας, δηλώνω ότι αποφάσισα – για το καλό και μόνο του ΗΡΑΚΛΗ – να μεταβιβάσω τις μετοχές μου σε οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο, ο οποίος θα πληροί τα εχέγγυα για την αγωνιστική και όχι μόνο πορεία του ΗΡΑΚΛΗ και ο οποίος θα είναι αντάξιος της ιστορίας του ΗΡΑΚΛΗ.

Δηλώνω, όμως, ότι, σεβόμενος την ομάδα μας, για την οποία κατέβαλα κάθε δυνατή προσπάθεια, η οποία σημειωτέον πολλές φορές ήταν ανώτερη των δυνάμεών μου, στις κρίσιμες αυτές στιγμές θα είμαι δίπλα της, για όλο το χρονικό διάστημα που απαιτείται για την αποχώρησή μου, μην εγκαταλείποντας άτακτα τον ΗΡΑΚΛΗ μας και δημιουργώντας κινδύνους για την πορεία του, προχωρώντας ταυτόχρονα σε άμεσες αλλαγές στη διοικητική και αγωνιστική της λειτουργία.

Επιπλέον, εύχομαι να εμφανιστεί άμεσα ο κατάλληλος άνθρωπος που αρμόζει στο μεγαλείο του ΗΡΑΚΛΗ, με μοναδικό σκοπό να οδηγήσει την ομάδα μας στη θέση που πραγματικά αξίζει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, καλώ όλους τους φιλάθλους του ΗΡΑΚΛΗ στην κρίσιμη αυτή μεταβατική στιγμή να σταθούν δίπλα στην ομάδα μας, όπως, άλλωστε, έπραξαν και κατά το πρόσφατο παρελθόν.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ».

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης