Ο Λοράν Μπλαν μίλησε για το παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν με αντίπαλο την Τσέλσι στο Λονδίνο (21:45, ΝΕΡΙΤ), που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο των «16» του Champions League και επεσήμανε ότι η αναμέτρηση αποτελεί κρας τεστ για τους Γάλλους. Να θυμίσουμε ότι οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί στο πρώτο παιχνίδι ισόπαλες με 1-1.

«Μία νίκη θα αλλάξει την εικόνα μας στη Γαλλία, στην Ευρώπη και σε εσάς, τον Τύπο. Αλλά αυτό είναι κάτι που ακόμη δεν έχουμε κάνει. Είναι εύκολο να το λες, αλλά πιο δύσκολο να το κάνεις. Είμαστε στο ημίχρονο μίας διπλής αναμέτρησης. Η Τσέλσι έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα με το εκτός έδρας γκολ και ο στόχος μας είναι να κάνουμε ότι η Τσέλσι έκανε στο Παρίσι και να προκριθούμε», είπε ο τεχνικός, της Παρί και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θα προετοιμαστούμε καλά. Ξέρουμε τι θα κάνουμε. Η Τσέλσι πρέπει να βρει μια ισορροπία ανάμεσα σε άμυνα και επίθεση. Αυτό είναι το πρόβλημά της. Αλλά ξέρουμε ότι πρέπει να σκοράρουμε τουλάχιστον μία φορά για να προκριθούμε».

Ο Μπλαν έχρισε φαβορί την Τσέλσι: «Η Τσέλσι έχει το ελαφρύ προβάδισμα και πρέπει να ρισκάρουμε, όχι όμως υπερβολικά. Έχουμε δει μόνο τη πρώτη πράξη αυτού του ζευγαριού. Τώρα πρέπει να μετρηθούμε και να μείνουμε στο παιχνίδι. Χρειάζεται σταθερότητα στην άμυνα και φάσεις στην επίθεση».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης