Τα δίνει όλα για την απόκτηση επιθετικού ο Ατρόμητος Αχαΐας, αφού το πρόβλημα στο γκολ παραμένει και οι άνθρωποι της ομάδας βλέπουν ότι μπορεί να τους στοιχίσει βαθμούς στα επόμενα παιχνίδια, στην προσπάθεια που γίνεται για παραμονή στην κατηγορία.

Ωστόσο, «σφήνα» για την απόκτηση του Πουλάκου μπήκε και ο Πανελευσινιακός, που σύμφωνα με πληροφορίες έκανε επαφή με τον παίκτη. Την ίδια ώρα, σκέψεις για την απόκτηση του Γιώργου Πουλάκου κάνει και η ομάδα της Λαμίας, καθώς ο προπονητής Περικής Αμανατίδης γνωρίζει καλά τον ποδοσφαιριστή από τη θητεία του στη Νίκη Βόλου!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 30χρονος επιθετικός, ο οποίος έχει πλούσια καριέρα τα τελευταία χρόνια κυρίως στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, στη Δόξα Δράμας, υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και χειρουργήθηκε. Πλέον έχει ολοκληρώσει το στάδιο της αποθεραπείας του και είναι έτοιμος να επιστρέψει, ενώ έκανε προπονήσεις με την Κηφισιά.

Πριν από τη Δόξα Δράμας είχε αγωνιστεί σε Καλαμάτα, Βύζαντα, Θρασύβουλο, Ηλυσιακό, Αιγάλεω, Πιερικό και Νίκη Βόλου. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Απόλλωνα Πεταλιδίου και πριν κάνει το άλμα στην Καλαμάτα αγωνίστηκε και στον Πάμισο. Πάντως, δεν έχει επέλθει συμφωνία μέχρι στιγμής και οι άνθρωποι του Ατρόμητου περιμένουν την απάντησή του, όπως και αυτή του Τάκη Παπαδόπουλου.

Αν καταφέρει η διοίκηση του Ατρόμητου να ολοκληρώσει τις δύο μετεγγραφές, τότε η ομάδα θα ενισχυθεί σημαντικά εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης