Η Αυστραλία μπήκε σε συζητήσεις με την Ινδονησία σχετικά με την υποβολή κοινής πρότασης για το Παγκόσμιο Κύπελλο το 2034, όπως ανακοίνωσε σήμερα η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αυστραλίας (FFA).

 «Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αυστραλίας επιβεβαιώνει ότι έχει πραγματοποιήσει συζητήσεις με την αντίστοιχη της Ινδονησίας (PSSI) σχετικά με τη δυνατότητα να υποβάλουν πρόταση για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2034», δήλωσε εκπρόσωπος της FFA στο Reuters.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μια κοινή πρόταση Ινδονησίας-Αυστραλίας συζητήθηκε επίσης στην συνάντηση του Συμβουλίου της συνομοσπονδίας της Ασίας την προηγούμενη εβδομάδα στο Λάος».

Η ανακοίνωση της FFA έρχεται λίγες μέρες αφού ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης, Πράγιουθ Τσαν-Ότσα, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου στην Μπανγκόκ την Κυριακή ότι 10 χώρες από το μπλοκ της Ασίας (ASEAN), συμπεριλαμβανομένης της Ινδονησίας, θα υποβάλουν κοινή πρόταση για το τουρνουά.

Η FFA δήλωσε ότι σημείωσε ότι η κοινή προσφορά της Νοτιοανατολικής Ασίας εγκρίθηκε στη διάσκεψη κορυφής της ASEAN.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η FFA χαιρετίζει την ευκαιρία να συζητηθεί περαιτέρω μια προσφορά ASEAN για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2034 με συναδέλφους μέλη της Ένωσης στην περιοχή», πρόσθεσε η δήλωση.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης