«Πάθος, αληθινό πάθος». Τα πρώτα λόγια του Ζοζέ Μουρίνιο λίγες ώρες μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Τότεναμ φανερώνουν τις προθέσεις του Πορτογάλου για το τι σκοπεύει να φέρει στο σύλλογο.

Μιλώντας στην κάμερα του τηλεοπτικού καναλιού των «πετεινών», ο έμπειρος προπονητής υποσχέθηκε να φέρει πάθος και ευτυχία στο σύλλογο. «Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένος και περιμένω με ανυπομονησία τη νέα πρόκληση που έχω μπροστά μου», τόνισε ο «εκλεκτός» και συνέχισε: «Τι μπορώ να υποσχεθώ; Πάθος, αληθινό πάθος. Πάθος για τη δουλειά μου, αλλά πάθος και για το σύλλογο, αυτό κάνω σε όλη την καριέρα μου και θέλω να προσπαθήσω, προφανέστατα, να φέρω ευτυχία σε όλους που αγαπούν αυτή την ομάδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 56χρονος θα εργαστεί μετά από περίπου ένα χρόνο και συγκεκριμένα από τον Δεκέμβριο του 2018 όταν είχε αποχωρήσει από τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. «Ακόμη κι ως αντίπαλος, πάντα υπέρχε τεράστιος σεβασμός ανάμεσα σε μένα και στο σύλλογο», πρόσθεσε ο Μουρίνιο. Είπε ακόμη: «Συναντηθήκαμε σε τελικούς κυπέλλου, σε ημιτελικούς, σε μεγάλα ματς και το να συνεχίζεται αυτός ο σεβασμός με έκανε στο πίσω μέρος του μυαλού μου να σκέφτομαι ότι μία μέρα θα γίνω ένας από εσάς».

Αναφερόμενος στο υπάρχον δυναμικό ο Πορτογάλος προπονητής παραδέχθηκε ότι η Τότεναμ διατήρησε τους καλύτερους παίκτες, ενώ επισήμανε πως ανυπομονεί να δουλέψει και με τους μικρούς των ακαδημιών: «Μου αρέσει πολύ αυτή η ομάδα. Το γήπεδο είναι απίστευτο, ίσως είναι το καλύτερο του κόσμου, αυτή είναι η πραγματικότητα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης