Ο Τζορτζ Μπαλντόκ αποκάλυψε ότι ο Παναγιώτης Ρέτσος, με τον οποίο είναι συμπαίκτης από τον Ιανουάριο στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, τον προτρέπει να κάνει το διεθνές του ντεμπούτο παίζοντας για την Ελλάδα.

Αυτό αποκαλύπτει με δηλώσεις του σε ιστοσελίδα με νέα της αγγλικής ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μπάλντοκ, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, αναμενόταν να δεχθεί την πρώτη του πρόσκληση κατά τη διάρκεια του διεθνούς διαλείμματος τον Μάρτιο, αλλά αυτό δεν έγινε λόγο της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο 27χρονος Άγγλος ακραίος μπακ μπορεί να αγωνιστεί στην Εθνική μας… μέσω του Έλληνα παππού του και στο παρελθόν είχε αποκαλύψει ότι είχαν γίνει σχετικές συζητήσεις.

Ο Μπάλντοκ είναι σε εξαιρετική φόρμα αυτή τη σεζόν. Έχει παίξει κάθε λεπτό στην κορυφαία κατηγορία από την άνοδο των «λεπίδων» μέχρι σήμερα, σημειώνοντας δύο γκολ και τρεις ασίστ. Μία κατάσταση που φαίνεται να έχει πείσει τον Τζον Φαντ΄τ Σιπ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Πάνος είναι ένας κορυφαίος παίκτης» σχολίασε ο 27χρονος αμυντικός της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και πρόσθεσε: «Είναι αστείο γιατί κάθεται κοντά μου στα αποδυτήρια, όχι ακριβώς δίπλα μου, αλλά στη γραμμή των ματιών μου, και είναι σαν να μου λέει να πάω να το κάνω. Δεν μου έχει διδάξει ακόμη φράσεις, αλλά, αν συμβεί, είμαι σίγουρος ότι θα το κάνει»,

Υπενθυμίζεται ότι ο Ρέτσος έφτασε ως δανεικός από τη Λεβερκούζεν τον χειμώνα και πρόλαβε να αγωνιστεί σε μόλις σε ένα παιχνίδι με τις «λεπίδες».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης