Τις πρώτες του δηλώσεις ως πρόεδρος της Super League πραγματοποίησε ο Ευάγγελος Μπαταγιάννης. Όπως ανέφερε το όνειρό του υλοποιήθηκε, ενώ αναφέρθηκε για τις άμεσες κινήσεις της Λίγκας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Καλησπέρα σας. Πιστεύω θα έχουμε μια καλή και έντιμη συνεργασία. Πριν από λίγη ώρα εκλέχθηκα πρόεδρος της Super League και αναλαμβάνω σε μια δύσκολη περίοδο, όχι μόνο ποδοσφαιρικά, αλλά και γενικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν μπορούμε να πούμε πολλά λόγια. Υπάρχουν θέματα που πρέπει να λυθούν τάχιστα. Επτά ομάδες δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο και πρέπει να βρούμε άμεσα λύσεις, εφόσον θέλουμε ένα πρωτάθλημα που θα διεξάγεται επί ίσοις όροις.

Υπάρχει επίσης μια αναδιάρθρωση που συζητείται και πρέπει να πάρουμε αποφάσεις. Πρέπει να είμαστε γεροί και απαιτείται η μέγιστη συναίνεση για να λύσουμε τα προβλήματα. Δεν σημαίνει επειδή είμαι πρόεδρος της Super League ότι θα πρέπει να επιβάλλω και τη θέση μου. Πρέπει να συγκεράσουμε τις απόψεις μας και να τις εκπροσωπώ.

Ίσως σήμερα να εκπληρώνεται ένα όνειρό μου, αλλά ποτέ δεν πρόκειται να παίξω το ρόλο του παράγοντα. Εκεί που θα έχουμε διαφωνία, θα πηγαίνουμε πάντα by the book. Την Τετάρτη στις 18:00 θα έχουμε ραντεβού με τον υπουργό και όχι μόνο μερικές ομάδες, αλλά όλες. Την Παρασκευή πιθανότατα θα έχουμε Διοικητικό Συμβούλιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν θέλω να κάνω τίποτα, χωρίς να έχω τη σύμφωνη γνώμη του συνεταιρισμού. Αυτή είναι η αρχή μου».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης