Ως ευκαιρία για τους παίκτες του, προκειμένου να «τεστάρουν» τις δυνάμεις τους σε υψηλό επίπεδο στα Κύπελλα Ευρώπης, χαρακτήρισε ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ το μεθαυριανό (Πέμπτη 22/10, 19:55, COSMOTE SPORT 3 HD) παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στον 5ο όμιλο του Europa League.

«Θα είναι ένα δύσκολο ματς για εμάς, είναι πολύ καλή ομάδα. Κέρδισαν το πρωτάθλημα πριν μερικά χρόνια, συνήθως τερματίζουν στην δεύτερη θέση στην Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχουν καλούς παίκτες και συνεχώς παίζουν στην Ευρώπη. Ανυπομονούμε για το παιχνίδι γιατί μας αρέσει να παίζουμε με τέτοιες ομάδες για να βελτιωθούμε σαν ομάδα και να τεστάρουμε τους εαυτούς μας με καλύτερες ομάδες» τόνισε ο Νορβηγός τεχνικός στο Omonia FC TV, ενόψει του αγώνα των δύο συλλόγων και κατέληξε:

«Είμαι σίγουρος πως όλοι οι ποδοσφαιριστές ανυπομονούν για το παιχνίδι και θέλουν να κάνουν ότι μπορούν για να είναι όσο καλύτεροι γίνεται σε αυτό τον αγώνα. Είναι σπουδαία ευρωπαϊκή εμπειρία για όλους και ανυπομονούμε για το ματς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης