Ο Έντινσον Καβάνι την Τρίτη (14/2) θα γιορτάσει τα 30α γενέθλιά του στο γήπεδο, καθώς η Παρί Σεν Ζερμέν θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα στο πλαίσιο των «16» του Champions League.

Ο Ουρουγουανός, που είναι ο πρώτος σκόρερ της Ευρώπης, με τα 25 γκολ που έχει πετύχει στη Ligue 1, έχει αναπληρώσει το κενό του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και εν όψει του αγώνα με τους Καταλανούς ανέφερε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν βλέπω τον εαυτό μου ως σωτήρα. Όλη η ομάδα πρέπει να δουλέψει. Ομάδικο παιχνίδι είναι! Πρέπει να δώσουμε όλο μας το… είναι. Προσωπικά, απλώς πρέπει να δουλέψω σκληρά όπως και όλοι οι συμπαίκτες μου. Νιώθω ήρεμος και είμαι χαρούμενος που ανήκω σ΄ αυτόν τον σπουδαίο σύλλογο».

Ο Καβάνι πρόσθεσε: «Όλοι θέλουμε να κερδίσουμε και στο ποδόσφαιρο τα πάντα είναι πιθανά. Δεν έχουμε την παραμικρή αμφιβολία ότι μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα. Σίγουρα έχουμε ελπίδες απέναντι στη Μπαρτσελόνα. Είμαστε έμπειρη ομάδα στο Champions League και μια νίκη στο πρώτο ματς θα μας δώσει σημαντικό πλεονέκτημα. Στόχος μας άλλωστε είναι ο τελικός».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης