«Να συνδέσουμε το επαγγελματικό ποδόσφαιρο με την κοινωνία»

«Να συνδέσουμε το επαγγελματικό ποδόσφαιρο με την κοινωνία»
Ο Γιώργος Στράτος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως πρόεδρος της Super League. Ο νέος πρόεδρος αναφέρθηκε στη σημασία σύνδεσης του επαγγελματικού ποδοσφαίρου με την κοινωνία και την καθημερινότητα του Έλληνα φιλάθλου.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλες τις ομάδες για τη τιμή που μας έκαναν να μας εκλέξουν στην προεδρία της Σούπερ Λίγκας. Θα προσπαθήσουμε να φανούμε αντάξιοι. Χρησιμοποιώ τον πρώτο πληθυντικό γιατί αυτή η τιμή αφορά όλα την ποδοσφαιρική οικογένεια της Ξάνθης με πρώτο και καλύτερο τον κ.Πανόπουλο. Αφορά τον πρόεδρό μας κ.Πιαλογλου, όλο το ΔΣ της ομάδα και όλους τους εργαζόμενους. Ακόμη κι εκείνους που δεν είναι μαζί μας», ανέφερε και συνέχισε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κ.Μποροβήλο γιατί προσπάθησε πολύ και μάλιστα σε αντίξοες συνθήκες. Μέλημά μας είναι με γνώμονες τη λογική, την πραότητα, τη χαρά αλλά και τη συνθετική ικανότητα, γιατί μπορεί να είμαστε αντίπαλοι στον αγωνιστικό χώρο, αλλά είμαστε και συνέταιροι, θα προσπαθήσουμε να συνδέσουμε το επαγγελματικό ποδόσφαιρο με την κοινωνία μας και την καθημερινότητα του Έλληνα φιλάθλου. Στην προσπάθεια αυτή και εσείς οι δημοσιογράφοι και όλοι όσοι μπορούν να βοηθήσουν δεν είναι απλώς καλοδεχούμενοι αλλά απαραίτητοι».

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2016, 17:23