Ο Μάρκο Σίλβα μίλησε για πρώτη φορά στους δημοσιογράφους ως προπονητής της Χαλ και ξεκαθάρισε πως μοναδικός του στόχος είναι να διατηρήσει τη νέα του ομάδα στην Premier League.

Ο 39χρονος πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού δήλωσε: «Είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμένα. Η Premier League είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο. Έχω έναν στόχο: Να εξασφαλίσω την σωτηρία της Χαλ. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου στη δουλειά. Είμαι αποφασισμένος να δουλέψω σκληρά για να βελτιωθεί η κατάσταση της ομάδας. Προφανώς και δεν θα είναι εύκολο, διότι τα αποτελέσματα της ομάδας μέχρι σήμερα δεν είναι καλά και η βαθμολογική θέση της εξαιρετικά δυσμενής. Αν δεν πίστευα, όμως, ότι μπορώ να τα καταφέρω, δεν θα ερχόμουν. Θα είμαι απόλυτα αφοσιωμένος σε αυτόν τον στόχο, κυρίως στην αρχή, προσπαθώντας να μάθω καθετί που έχει σχέση με τη ρουτίνα της ομάδας και του συλλόγου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το παιχνίδι κόντρα στη Σουόνσι είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Θέλουμε να νικήσουμε. Στόχος μας είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση. Προφανώς δεν είναι εύκολο να αλλάξω πολλά πράγματα και να περάσω τις ιδέες μου στους παίκτες σε δύο ημέρες, αλλά είμαι ευτυχισμένος με τη δουλειά που έκανα μέχρι τώρα στις προπονήσεις. Θα προσπαθήσω να αλλάξω κάποια πράγματα. Στο μυαλό μου υπάρχει μόνο η Σουόνσι».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης