Ο Στάυρος Κοντονής συναντήθηκε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ την Πέμπτη θα συναντήσει τους εκπροσώπους του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού. Ο υφυπουργός Αθλητισμού τόνισε ότι στόχο είναι να μπει τέλος στα φαινόμενα βίας.

Στις δηλώσεις του τόνισε: «Είχαμε μία ειλικρινή συζήτηση για πολλά θέματα. Συζητήσαμε θέματα βίας κυρίως, αλλά και άλλα. Σε αυτή την κατεύθυνση πιστεύω θα συνεργαστούν όλοι οι εμπλεκόμενοι παράγοντες. Αύριο θα συναντήσω τους εκπροσώπους του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού και θα συζητήσουμε με όλους για την απόφαση της κυβέρνησης να τελειώνουμε μία για πάντα με αυτά τα γεγονότα. Η απόφαση αυτή είναι ειλημμένη και θα υλοποιηθεί. Είμαστε σε καλό δρόμο και σε συνεργασία με όλους του φορείς πιστεύω ότι θα έχουμε αποτέλεσμα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ερώτηση για το ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, είπε: «Επιθυμώ να γίνει ένας αγώνας σε αθλητικά πλαίσια, να μην έχουμε έκτροπα και βιαιότητες γιατί αυτά δηλητηριάζουν τον αθλητισμό και τη νεολαία και στόχος μας είναι να προστατέψουμε τους νέους ανθρώπους από τέτοια φαινόμενα».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης