Ο Αλέξης Κούγιας με δήλωσή του αναφέρθηκε στο θέμα που έχει προκύψει αναφορικά με την χρήση του «AEL FC Arena» και ζήτησε να σταματήσουν οι συζητήσεις για το ζήτημα.

Αναλυτικά:

«Αντιλαμβάνομαι πως έχει δημιουργηθεί μεγάλη ανασφάλεια στους οπαδούς μας, για το αν τελικώς η ομάδα χρησιμοποιήσει σαν έδρα της το AEL FC ARENA.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχω πληροφορηθεί με πολύ μεγάλη μου λύπη πως υπάρχουν ορισμένες ακραίες τοποθετήσεις από διάφορους στο ραδιόφωνο μας. Θα παρακαλούσα αυτή η συζήτηση να τελειώσει σήμερα και να διαβεβαιώσω όλους πως τόσο εγώ όσο και ο κ.Πηλαδάκης συνεργαζόμαστε μαζί καθημερινά και είμαι βέβαιος πως τις επόμενες ημέρες θα δώσουμε μια οριστική λύση για να χρησιμοποιείται το AEL FC ARENA τόσο από την ομάδα όσο και από τον κόσμο μας.

Προσωπικά, μου είναι αδιανόητο να μην αγωνιστεί η ΑΕΛ στο γήπεδο που χτίστηκε μόνο για αυτήν και είμαι έτοιμος να κάνω τις μεγαλύτερες προσωπικές θυσίες αλλά έχω την αίσθηση πως και ο κ.Πηλαδάκης είναι έτοιμος για το ίδιο. Κάνω έκκληση σε κάθε περίπτωση να σταματήσει η συζήτηση γι’ αυτό το θέμα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης