Σε μία πρωτοφανή αποκάλυψη, που είχε σχέση με την ελευθέρας του από την Σεβίλλη, προχώρησε ο Σαμίρ Νασρί. Ο πρώην Γάλλος διεθνής παίκτης στάθηκε στη στάση του τότε προπονητή του στην ομάδα της Ανδαλουσίας, Χόρχε Σαμπάολι, για τον οποίο είπε πως δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα με το να βγαίνει έξω και να πίνει σε νυχτερινά μαγαζιά, αρκεί να έπαιζε καλά στον αγώνα.

Ο Νασρί αναγγεννήθηκε στην Σεβίλλη κάτω από τις οδηγίες του Αργεντινού τεχνικού τη σεζόν 2016/2017, μετά τις «περιπέτειες» που είχε στην Άρσεναλ και στη Μάντσεστερ Σίτι, οδηγώντας τους Ανδαλουσιάνους προς τον τίτλο της Primera Division, πριν πάρουν τελικά την 4η θέση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 32χρονος επιθετικός, ο οποίος αγωνίζεται στο Βέλγιο με την φανέλα της Άντερλεχτ, θυμήθηκε την εκπληκτική σεζόν που έκανε στην ισπανική ομάδα, και την ασυνήθιστα στενή του σχέση με τον Σαμπάολι, σε συνέντευξη που έδωσε στο Instagram.

«Διατηρούσα φιλική σχέση με τον Σαμπάολι, ήταν ένας φίλος παραπάνω από προπονητής», είπε ο Νασρί και πρόσθεσε: «Του άρεσα όπως αγωνιζόμουν τόσο πολύ, που ήρθε και μου είπε “έλα στην ομάδα μας, μπορείς να πίνεις, να πηγαίνεις σε νυχτερινά μαγαζιά, κάνε ό,τι θέλεις, θα σε καλύψω. Το μόνο που ζητώ είναι να παίζεις καλά στο γήπεδο το Σαββατοκύριακο».

«Στην πραγματικότητα, ένα Σαββατοκύριακο δεν ήμουν σε θέση ν΄ αγωνιστώ και ήθελα να πάω σπίτι για να δω την οικογένειά μου και προσφέρθηκε να προσέχει το σπίτι και τον σκύλο μου!», είπε με… αφοπλιστική τρόπο ο Γάλλος άσος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης