Λίγο μετά την ευρεία νίκη με 5-0 επί της Γαλατασαράι για το Champions League, ο Νεϊμάρ ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους εάν είναι ευχαριστημένος στο Παρίσι από τη θητεία του στην Παρί Σεν Ζερμέν. Η ερώτηση προέκυψε προφανώς από τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Βραζιλιάνο άσο να επιθυμεί να επιστρέψει στην Ισπανία, όμως ο Νεϊμάρ κατάφερε να αποφύγει την… παγίδα.

«Αυτό που με κάνει χαρούμενο είναι να παίζω ποδόσφαιρο» δήλωσε λακωνικά ο έμπειρος άσος και πρόσθεσε: «Προτιμώ να παίζω σε ένα γήπεδο όπως αυτό. Λίγο μετρά το πού θα είμαι. Εάν υπάρχουν δύο δοκάρια, μία μπάλα και συμπαίκτες, έχω ό,τι χρειάζεται».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Νεϊμάρ πέτυχε ένα τέρμα απέναντι στην τουρκική ομάδα και θα μπορούσε να σκοράρει άλλη μία φορά, αλλά προτίμησε να… παραχωρήσει την εκτέλεση του πέναλτι (84`) στον Έντινσον Καβάνι: «Το μόνο που του έλειπε ήταν να σκοράρει. Ο Έντινσον Καβάνι είναι ένας εξαιρετικός εκτελεστής πέναλτι, ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Είναι πάνω απ’ όλα ο ”Ματαντόρ”».

Όσον αφορά στους στόχους της εφετινής χρονιάς, ο Νεϊμάρ επεσήμανε: «Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε και να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα. Όμως, πρέπει να σκεφτόμαστε και το Champions League, που είναι ο βασικός στόχος μας. Και είναι πολύ σημαντικό για εμένα, γιατί πέρυσι δεν ήμουν εκεί με την ομάδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης