Νέο ενδιαφέρον απέκτησε η κορυφή του Championnat μετά την πρώτη φετινή ήττα της Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι πρωταθλητές είναι πλέον έναν βαθμό μπροστά από τη Λιλ και δεν υπάρχουν περιθώρια για νέο «στραβοπάτημα» κόντρα στη Σοσό, την οποία υποδέχονται για στην 17η αγωνιστική. Στο «Park Des Princes» η ομάδα του Λοράν Μπλαν μετράει 6 νίκες και 2 ισοπαλίες στη Ligue 1 και δύσκολα θα μείνει χωρίς το «τρίποντο» για δεύτερο συνεχόμενο ματς, κόντρα μάλιστα στην τελευταία της βαθμολογίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Λιλ είδε τα πράγματα να της πηγαίνουν κατ’ ευχήν στην εμβόλιμη αγωνιστική, καθώς μειώθηκε η απόσταση της από την κορυφή στον έναν πόντο. Ωστόσο, δεν έχει εύκολο έργο την Κυριακή (8/12), διότι φιλοξενείται από την Μπορντό και δεν θα έχει διαθέσιμους και πάλι, εκτός απροόπτου τους Μέντεζ, Μαρτέν και Ρουίς. Με την άμυνα της όμως να «τσακίζει», καθώς έχει δεχθεί μόλις τέσσερα γκολ σε 16 αγωνιστικές, δεν φοβάται τίποτα.

Με την Αζαξιό, που μετράει τέσσερις ήττες και τρεις ισοπαλίες εκτός έδρας παίζει στο γήπεδο της η τρίτη της βαθμολογίας, Μονακό. Μένει να δούμε αν θα επιστρέψει στην ενδεκάδα ο Ρανταμέλ Φαλκάο, τον οποίο δεν χρησιμοποίησε στα δύο τελευταία παιχνίδια ο Κλαούντιο Ρανιέρι, χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού ο πρώτος σκόρερ της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η αγωνιστική(17η)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Παρασκευή
(6/12, 21:30)

Μαρσέιγ-Ναντ

Σάββατο (7/12, 21:00)

Παρί Σ. Ζ. – Σοσό (18:00)
Λοριάν-Ρεν
Ρεμς-Νις
Σεντ Ετιέν-Εβιάν
Βαλενσιέν-Γκινγκάμπ

Κυριακή (8/12)

Μπορντό-Λιλ (15:00)
Μπαστιά-Λιόν (18:00)
Τουλούζ-Μοντπελιέ (18:00)
Μονακό-Αζαξιό (22:00)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης