Την ήττα μακριά από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» αγνοεί ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχει «χτίσει» ένα σερί 25 αγώνων χωρίς να χάσει ούτε βαθμό στη Σούπερ Λίγκα. Από εκεί και πέρα, οι Πειραιώτες δεν έχουν δεχθεί γκολ για 1.055 λεπτά!

Μάλιστα, η μόνη φορά που έχουν αποχωρήσει με κατεβασμένα τα κεφάλια για τα αποδυτήρια οι Πειραιώτες ήταν στις 3 Φεβρουαρίου, όταν είχαν ηττηθεί με σκορ 2-3 από τον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα. Από την πλευρά του, ο Μίτσελ από τη στιγμή που ανέλαβε τους «ερυθρόλευκους» δεν έχει ούτε μία ήττα στο ενεργητικό του!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ισπανός τεχνικός μετράει 22 παιχνίδια με τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα (σε πρωτάθλημα και Κύπελλο) και δεν έχει γνωρίσει ούτε μία φορά την ήττα. Επίσης, εντυπωσιακή είναι η διαφορά των τερμάτων με τον 50χρονο προπονητή στον πάγκο της ομάδας: 56 ενεργητικό και 9 παθητικό. Δηλαδή, με τον Μίτσελ ο Ολυμπιακός πετυχαίνει 2,5 γκολ ανά μέσο όρο σε κάθε ματς και δέχεται μόλις 0,4.

Δεν ισχύει, όμως, το ίδιο στην Ευρώπη, αφού έχει μόνο ήττες. Τρεις στον αριθμό. Δύο με Λεβάντε πέρυσι για το Europa League και μία φέτος με την Παρί Σεν Ζερμέν για το Champions League. Πλέον, οι νταμπλούχοι Ελλάδας καλούνται να ξεκινήσουν την Τετάρτη ένα νικηφόρο σερί στην Ευρώπη κόντρα στην Άντερλεχτ.

Νίκη εκτός έδρας ο Ολυμπιακός έχει πετύχει τα τελευταία δύο χρόνια (σ.σ.: πέρυσι με τη Μονπελιέ και πρόπερσι με τη Μασσαλία, όπως και στη Μόσχα και το Χάρκοβο για το Europa League). Το θέμα είναι να πετύχουν κάτι ανάλογο και στις Βρυξέλλες, εφόσον επιθυμούν να διακριθούν στο Champions League και την Τετάρτη είναι μία καλή ευκαιρία να ξεκινήσουν άλλο ένα αντίστοιχο σερί. Διαφορετικά, σε περίπτωση ήττας, θα μπορούσε να πει κάποιος ότι γίνονται το πρώτο φαβορί για την… τέταρτη θέση του ομίλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης