O Βαγγέλης Μπαταγιάννης είναι κι επίσημα ο νέος πρόεδρος της Super League.
Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού ήταν ο μοναδικός υποψήφιος στην εκλογική διαδικασία, πήρε την απαραίτητη πλειοψηφία κι έτσι ανέλαβε την προεδρία του συνεταιρισμού, διαδεχόμενος τον Γιώργο Στράτο.
Στη διαδικασία, που διήρκησε λίγα λεπτά και έγινε παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος εκπροσώπησε την ερυθρόλευκη ΠΑΕ, ο κ. Μπαταγιάννης πήρε τις ψήφους από τις ΠΑΕ Ολυμπιακός, Ατρόμητος, ΑΕΛ, Λεβαδειακός, Ξάνθη, Παναιτωλικός, Λαμία, Πανιώνιος και ΠΑΣ Γιάννινα.
Από εκεί και πέρα «λευκό» ψήφισαν οι ΑΕΚ, Απόλλων Σμύρνης, Αστέρας Τρίπολης και Παναθηναϊκός, «παρών» ο ΠΑΟΚ, ενώ η ΕΠΟ απείχε. Στη θέση του αναπληρωτή προέδρου της Super League επανεξελέγη ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος, Χρήστος Δάρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα γραφεία βρέθηκαν και οι Αγραφιώτης (Ολυμπιακός), Κωνσταντινου, Σωπήλης (Παναθηναϊκός), Γκαγκάτσης (ΠΑΟΚ), Λυσάνδρου (ΑΕΚ), Δάρας (Πανιώνιος), Κουγιας (ΑΕΛ), Πιαλόγλου (Ξάνθη), Σπανός (Ατρόμητος) Μονεμβασιώτης (Απόλλων Σμύρνης), Μποροβήλος (Αστέρας Τρίπολης), Χριστοβασίλης (ΠΑΣ Γιάννινα), Κωστούλας (Παναιτωλικός), Τσικνής (Λαμία), Αντωνίου (πρόεδρος ΕΠΣ Πέλλας).

Ο Βαγγέλης Μπαταγιάννης βρίσκεται στη θέση του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός από τον περασμένο Νοέμβριο, ενώ πριν μία διετία είχε διατελέσει αντιπρόεδρος και του Ατρομήτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης