Με νίκη περάτωσε η Σουηδία τους φιλικούς αγώνες προετοιμασίας της ενόψει της συμμετοχής της στα τελικά του Euro 2020, καθώς στην αναμέτρηση που διεξήχθη στην πόλη Σόλνα επιβλήθηκε 3-1 της Αρμενίας, εννέα ημέρες πριν το πρώτο παιχνίδι της στη διοργάνωση, με την Ισπανία στην Σεβίλλη.

Το σκορ άνοιξε στο 16΄ με εκτέλεση φάουλ ο Φόρσμπεργκ για να διπλασιάσει στο 34΄ ο Ντάνιελσον με κεφαλιά, με τον Φόρσμπεργκ να έχει εκτελέσει το κόρνερ. Οι Αρμένιοι μείωσαν στο 64΄ με τον Μπιτσακτσιάν, για να διαμορφώσει το τελικό σκορ στο 85΄ ο Μπεργκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νίκη και για τη Ρωσία, αλλά με μέτρια εμφάνιση. Η ομάδα του Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ δυσκολεύτηκε αρκετά από τη μαχητική Βουλγαρία, της οποίας τελικώς επικράτησε 1-0 με πέναλτι του Σομπόλεφ στο 84΄.

Ουαλία και Αλβανία πρόσφεραν κακό θέαμα στους 6.500 θεατές που βρέθηκαν στο γήπεδο του Κάρντιφ για τη μεταξύ τους αναμέτρηση, που ολοκληρώθηκε με «λευκή» ισοπαλία. Το μόνο θετικό για την ομάδα του υπηρεσιακού τεχνικού Ρομπ Πέιτζ είναι πως αύξησε το εντός έδρας αήττητο σερί σε 13 (επίσημους) αγώνες, στους οποίους μετρά 10 νίκες και 3 ισοπαλίες.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, το Ισραήλ νίκησε εκτός έδρας το Μαυροβούνιο με 3-1, έχοντας για σκόρερ τους Ζάχαβι (67΄), Σόλομον (69΄) και Κίντα (90΄+1), ενώ για τους Μαυροβούνιους είχε μειώσει στο 81΄ από τα 11 βήματα ο Μπετσιράι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης