Καλή χαρακτήρισε την κλήρωση των πλέι-οφ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, που έφερε την ελληνική ομάδα αντιμέτωπη με την Αυστρία, ο προπονητής της εθνικής ελπίδων, Αντώνης Νικοπολίδης.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν έκρυψε ότι ήθελε να αποφύγει την Πορτογαλία, ενώ τόνισε ότι η πρόκριση στα τελικά θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Επισήμανε παράλληλα τη σημασία να μη δεχθεί γκολ η εθνική στο εντός έδρας πρώτο ματς, στις 12/11, και να πάει με «καθαρό» σκορ στη ρεβάνς της 20ης Νοεμβρίου.

«Ήταν μια καλή κλήρωση για εμάς. Αποφύγαμε την Πορτογαλία, που διαθέτει ισχυρή παράδοση στις μικρές ηλικίες. Θα διεκδικήσουμε την πρόκριση με ίσες πιθανότητες», τόνισε αρχικά ο Νικοπολίδης, που παραδέχθηκε ότι δεν έχει ακόμη εικόνα για την Αυστρία: «Την έχω παρακολουθήσει σε ένα φιλικό με την Τσεχία, που ήταν στον όμιλό μας, και είχε δείξει αξιόμαχη ως ομάδα. Η Αυστρία, πάντως, κατάφερε να οδηγηθεί στα μπαράζ, παρότι είχε κληρωθεί σε ένα δύσκολο προκριματικό γκρουπ με τη Σερβία και την Ρωσία».

Καταλήγοντας, ο ομοσπονδιακός προπονητής των ελπίδων υπογράμμισε: «Τέτοιοι αγώνες κρίνονται στις λεπτομέρειες. Χρειάζεται καλή οργάνωση, πάθος, αποφασιστικότητα, αλλά θεωρώ πως αυτά τα στοιχεία τα έχουμε ως ομάδα. Πρέπει, λοιπόν, να δώσουμε προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στον πρώτο αγώνα, να μη δεχτούμε γκολ στην έδρα μας και να πάμε στη ρεβάνς με ένα “καθαρό” σκορ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης