Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του αγώνα με την Τσέλσι, στην τελευταία αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο , δήλωσε υπερήφανος για τις προσπάθειες των παικτών του να βελτιωθούν, μιλώντας την ιστοσελίδα του αγγλικού συλλόγου, που θα αντιμετωπίσει (6/8) τον Ολυμπιακό στην ρεβάνς των «16» του Europa League (1-1 στο Φάληρο).

Η Γουλβς έχει ήδη συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς από την περασμένη σεζόν, έχει σημειώσει περισσότερα γκολ και έχει δεχθεί λιγότερα, ενώ θα παίξει κόντρα στους «ερυθρόλευκους» του Πέδρο Μαρτίνς το 58ο παιχνίδι της στη σεζόν, αριθμός ρεκόρ για τον αγγλικό σύλλογο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο μίλησε ιδιαίτερα για τον Ματ Ντόχερτι, που θα παίξει απόψε για 300η φορά με την φανέλα της Τσέλσι, τον αρχηγό Κόνορ Κόντι, ο οποίος έπαιξε κάθε λεπτό κάθε αγώνα της Πρέμιερ Λιγκ και τον Ντανιέλ Ποντένσε.

«Ο Ματ είναι ένας από τους πολλούς παίκτες που έχουν ήδη μαζί μας τρεις σεζόν και είναι καταπληκτικός, ήταν φανταστικός με τον τρόπο που έκανε τα πράγματα. Ο Κόντι είναι εξαιρετικός επαγγελματίας. Είναι ο αρχηγός μας και δίνει το παράδειγμα κάθε μέρα. Είμαι χαρούμενος για τον Ντάνιελ. Έπρεπε να έχει υπομονή στην. Έφτασε αργότερα και χρειάστηκε λίγο χρόνο για να κατανοήσει τη δυναμική της ομάδας, αλλά την ώρα που μπήκε μέσα στην ομάδα μας βοήθησε πραγματικά. Αυτό είναι το κύριο σημείο. Όταν ένας παίκτης είναι έξω και μπαίνει, πρέπει να έχει αντίκτυπο, πρέπει να βελτιωθεί, πρέπει να βοηθήσει τους συμπαίκτες του, και ευτυχώς, ο Ντάνιελ κατάφερε να το κάνει αυτό», είπε ο Πορτογάλος προπονητής.

«Είμαι ήδη περήφανος για την σεζόν μας. Είμαι πολύ περήφανος γιατί έχουμε ξεπεράσει τους βαθμούς που πετύχαμε την περασμένη σεζόν. Αυτό από μόνο του είναι μια μεγάλη επιτυχία όσον αφορά την αφοσίωση, από την άποψη ότι πιστεύεις ότι μπορείς να βελτιωθείς, αρκεί να δουλέψεις. Είμαι ήδη υπερήφανος. Το πραγματικό σημάδι επιτυχίας είναι ότι καταφέραμε να βελτιωθούμε και να αναπτυχθούμε με την ίδια ομάδα παικτών. Είναι βασικά η ίδια ομάδα και οι παίκτες έχουν βελτιωθεί ξεχωριστά και ως ομάδα. Αυτό με κάνει πιο ευτυχισμένο από οτιδήποτε άλλο, ότι έχουμε εξελιχθεί και βρήκαμε λύσεις, νέα πράγματα και βελτιωθήκαμε. Αυτή είναι η μεγαλύτερη μας νίκη. Είμαι ευχαριστημένος με το πώς έχει προχωρήσει η σεζόν. Είμαι ευχαριστημένος με την ανάπτυξη της ομάδας, τη βελτίωση των παικτών. Υπήρξαν πάνω-κάτω, αλλά είναι πάντα έτσι. Νομίζω ότι είχαμε καλές στιγμές, μερικές όχι τόσο καλές στιγμές, αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο, είμαστε πάντα σε θέση να ανακάμψουμε και να αντιδράσουμε από μια κατάσταση όπου δεν είχαμε τόσο καλή απόδοση. Αυτή είναι η ανάπτυξη της ομάδας, συνειδητοποιώντας ότι πρέπει πάντα να αντιδρούμε», πρόσθεσε ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αλλά είμαι υπερήφανος για το πώς καταφέραμε να λειτουργήσουμε ως ομάδα. Ο τρόπος για μένα είναι τα πάντα. Πώς λειτουργείς, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα που έχεις, ο τρόπος είναι αυτό που είναι σημαντικό. Θα είμαι υπερήφανος ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα με την Τσέλσι. Υπερήφανος και πραγματικά ευγνώμων για τη δουλειά όλων: παίκτες, ιατρικό προσωπικό, σύλλογος. Μπόρεσαν να ξαναρχίσουν ξανά μετά από μια τρομερή πανδημία».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης