Νταλ Πίνο: «Μόνο 75% στα γήπεδα και... 100% στους κινηματογράφους;»

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου 2021, 20:04
Νταλ Πίνο: «Μόνο 75% στα γήπεδα και... 100% στους κινηματογράφους;»

Τον εκνευρισμό του για το γεγονός ότι η κυβέρνηση της Ιταλίας εξακολουθεί να μην επιτρέπει την παρουσία φιλάθλων, πέραν του 75% της χωρητικότητας των γηπέδων (κι αυτό αρχής γενομένης απ’ τον προσεχή αγώνα Ιταλία-Ελβετία), τη στιγμή που οι κινηματογράφοι έχουν πληρότητα 100%, εξέφρασε ο πρόεδρος της Serie A, Πάολο Νταλ Πίνο.

«Δεν είναι δυνατόν το ποσοστό να είναι 75% στα γήπεδα και 100% στους κινηματογράφους. Το κυριακάτικο ντέρμπι της Μίλαν με την Ίντερ ήταν σπουδαία διαφήμιση και είναι κρίμα που δεν ήταν γεμάτο το γήπεδο» τόνισε ο Νταλ Πίνο που βλέπει μέχρι στιγμής τα γήπεδα να καλύπτουν μόλις το 60% της χωρητικότητάς τους και πρόσθεσε:

«Επίσης είναι κρίμα που η Ιταλία, σε ένα καθοριστικό ματς με την Ελβετία, δεν θα μπορεί να έχει φουλ στήριξη από τους οπαδούς της στο Ολίμπικο της Ρώμης. Έχουμε λιγότερες μολύνσεις και είμαστε πολύ πιο μπροστά στον εμβολιασμό σε σύγκριση με Αγγλία και Ισπανία, που εδώ και μήνες έχουν στο 100% την χωρητικότητα στα γήπεδα.

Από το ντέρμπι της Μίλαν και της Ίντερ θα μπορούσαν να υπάρχουν έξτρα έσοδα ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ. Δεν ζητήσαμε ενίσχυση αλλά μόνο τη δόση των φορολογικών εισφορών για το δεύτερο εξάμηνο του 2021. Οι Ιταλοί φίλαθλοι δεν θα πρέπει να εκπλήσσονται αν οι μεγάλες ομάδες της χώρας αναγκάζονται να πουλούν παίκτες. Δεν έχουν πόρους για να ανταγωνιστούν».

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου 2021, 20:06