Η καρδιακή ανακοπή που υπέστη ο Κρίστιαν Έρικσεν το Σάββατο (12/6), κατά τη διάρκεια του αγώνα της Δανίας με τη Φινλανδία στην Κοπεγχάγη για το Euro 2020, συνδέεται με την επιβάρυνση που έχουν υποστεί οι ποδοσφαιριστές, λόγω του φορτωμένου προγράμματος της φετινής -συντομευμένης λόγω COVID- χρονιάς. Την άποψη αυτή εξέφρασε ο προπονητής της εθνικής Κροατίας, Ζλάτκο Ντάλιτς, μιλώντας σε διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου από το προπονητικό κέντρο των «χρβάτσκι», στο Ροβίνι.

«Ήμασταν πραγματικά στενοχωρημένοι από το φρικτό θέαμα. Ήταν μία μακρά σεζόν, που επηρεάστηκε από την πανδημία, και τώρα το Euro 2020 είναι μία επιπλέον τεράστια καταπόνηση για τους παίκτες, μεταξύ άλλων γιατί απαιτεί πολλά ταξίδια για τις περισσότερες ομάδες. Κάποιοι από αυτούς τους παράγοντες πιθανότατα έπαιξαν ρόλο (σ.σ. στο επεισόδιο του Έρικσεν)», τόνισε ο Κροάτης εκλέκτορας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφερόμενος στην ήττα της ομάδας του από την Αγγλία, χθες (13/6) στο Γουέμπλεϊ, ο Ντάλιτς εκτίμησε ότι κόστισε η έλλειψη επιθετικής διάθεσης από πλευράς Κροατίας και προανήγγειλε αλλαγές για τα επόμενα παιχνίδια του Δ΄ ομίλου, με Τσεχία και Σκωτία. «Θα υπάρξουν αλλαγές στην ενδεκάδα, γιατί απέναντι στην Αγγλία δεν δημιουργήσαμε τίποτα μπροστά, αν και είμαι ικανοποιημένος από την τακτική μας προσέγγιση, καθώς αντιμετωπίζαμε ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης», ανέφερε ο προπονητής της «χρβάτσκα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης