Επίθεση στον Μαουρίτσιο Σάρι, τον οποίο χαρακτηρίζει φιλοχρήματο, εξαπέλυσε ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Corriere dello Sport». Ο νυν τεχνικός της Τσέλσι παρέμεινε για τρία χρόνια στον πάγκο των «παρτενοπέι» και τους έφερε να διεκδικούν το πρωτάθλημα Ιταλίας, αλλά το περασμένο καλοκαίρι αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση των Λονδρέζων, γεγονός που εμφανώς εξόργισε τον πρόεδρο του ιταλικού συλλόγου.

«Πίστευα ότι, με τον Σάρι, βρήκα έναν προπονητή που θα έμενε πολύ καιρό στη Νάπολι. Όμως, από ένα σημείο και μετά, δεν ήταν παρά ένα ζήτημα χρημάτων» αναφέρει στη συνέντευξή του ο Ντε Λαουρέντις και συνεχίζει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ξαφνικά, τα ΜΜΕ έγραφαν ότι το συμβόλαιό του πρέπει να επανεκτιμηθεί. Όμως, ποια είναι η αξία ενός άρτι υπογεγραμμένου συμβολαίου. Είχαμε ήδη ανέβει από τα 700.000 ευρώ στο 1,5 εκατ. ευρώ (σ.σ. ετησίως). Τον είχα ακούσει να λέει ότι, με την ευκαιρία του επόμενου συμβολαίου του, θέλει να γίνει πλούσιος! Όσο για τις δηλώσεις του για την αγάπη του στην πόλη; Τον πίστεψα, αλλά αναρωτήθηκα μήπως με χρησιμοποιεί ως τράπεζα».

Παράλληλα, ο «ισχυρός άνδρας» της Νάπολι έπλεξε το εγκώμιο του νυν τεχνικού της ομάδας, Κάρλο Αντσελότι: «Χρειάστηκαν πέντε λεπτά για να συμφωνήσουμε. Είναι η ταχύτερη διαπραγμάτευσή μου στα 15 χρόνια που ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο. Έχουμε μία ανθρώπινη σχέση, συζητάμε για τα θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Και αν του μιλήσω για ποδόσφαιρο, δεν προσβάλλεται».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης