Ντεσάμπ: «Ήταν ένα καλό χαστούκι»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2020, 11:22
Ντεσάμπ: «Ήταν ένα καλό χαστούκι»

Προβληματισμένος, αλλά χωρίς να δώσει ιδιαίτερη έμφαση στο αρνητικό αποτέλεσμα, εμφανίστηκε ο Ντιντιέ Ντεσάμπ, μετά την εντός έδρας ήττα με 2-0 που γνώρισε η Εθνική Γαλλίας από τη Φινλανδία, σε φιλική αναμέτρηση.

Ο Γάλλος ομοσπονδιακός τεχνικός παρέταξε μία ενδεκάδα που στην πλειονότητα της συγκροτήθηκε από παίκτες που δεν λογίζονται βασικοί στους «πετεινούς» και οι οποίοι δεν έχουν αγώνες στα πόδια τους με την Εθνική ομάδα.

«Ήμασταν κατώτεροι από τις προσδοκίες μου. Δεν ήμασταν καλοί στην αφοσίωση, στη συγκέντρωση και στις μονομαχίες. Αρχίσαμε καλά το ματς, αλλά δεχθήκαμε γκολ που θα μπορούσαμε εύκολα να αποφύγουμε» δήλωσε αρχικά ο Ντεσάμπ και πρόσθεσε: «Δεχθήκαμε ένα καλό χαστούκι, αλλά δεν πρόκειται να μείνω περισσότερο σ΄ αυτό. Το αποτέλεσμα είναι λογικό. Ήταν ένα καλό μάθημα».

Όσον αφορά στο ντέρμπι με την Πορτογαλία για το Nations League, ο έμπειρος προπονητής σχολίασε: «Θα πάμε με διαφορετική αντιμετώπιση απ΄ αυτήν που είχαμε σήμερα (σ.σ. χθες). Είναι απαραίτητο. Όταν έχουμε διαδοχικούς αγώνες κάθε τρεις ημέρες, δεν έχουμε χρόνο να ασχοληθούμε με αυτόν που μόλις τελείωσε».

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2020, 11:27