Στην Κίνα θα συνεχίσει την προπονητική καριέρα του ο Τζιοβάνι Φαν Μπρόνκχορστ, καθώς ανέλαβε για την προσεχή σεζόν τα «ηνία» της Γκουανγκζού R&F, όπως γνωστοποίησε ο σύλλογος. Ο άλλοτε προπονητής της Φέγενορντ διαδέχεται στο «τιμόνι» της κινεζικής ομάδας τον Ντράγκαν Στοΐκοβιτς, ο οποίος αποχώρησε από το σύλλογο κοινή συναινέσει.

Ο 44χρονος Ολλανδός, ο οποίος στη διάρκεια της ποδοσφαιρικής καριέρας του αγωνίστηκε μεταξύ άλλων στην Άρσεναλ και την Μπαρτσελόνα, αναλαμβάνει την αποστολή να επαναφέρει την Γκουανγκζού R&F στις πρώτες θέσεις της κινεζικής Super League, ύστερα από δύο απογοητευτικές σεζόν υπό τον Στοΐκοβιτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O Σέρβος οδήγησε την ομάδα στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος στις πρώτες δύο σεζόν του στο «τιμόνι», όμως η 10η και η 12η θέση που κατέλαβε η Γκουανγκζού R&F το 2018 και το 2019, αντίστοιχα, είχαν ως αποτέλεσμα τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο Φαν Μπρόνκχορστ αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της Φέγενορντ στο τέλος της περυσινής σεζόν, έχοντας οδηγήσει την ομάδα στην κατάκτηση του ολλανδικού πρωταθλήματος το 2017.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης