Ο ιδιοκτήτης της Σαμπντόρια, Μάσιμο Φερέρο, συμβούλεψε τους συλλόγους της Serie A να «ανασηκώσουν τα μανίκια για να έχουν μια υπέροχη σεζόν το 2020-21», αντί να παλεύουν για επανεκκίνηση.

Η Ομοσπονδία (FIGC) και η διοργανώτρια αρχή (Lega Serie A) της γειτονικής χώρας συμφωνούν να συνεχιστεί η τρέχουσα περίοδος, αλλά ο κορωνοϊός δεν αναμένεται να εξαφανιστεί σύντομα και η Ολλανδία αποφάσισε, ήδη, να σταματήσει ως την 1η Σεπτεμβρίου το επαγγελματικό ποδόσφαιρο στη χώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θα συνεχίσουμε να αστειευόμαστε έως ότου κάποιος μας πει ότι έχει βγει ένα εμβόλιο και μόνο τότε θα είμαστε ήρεμοι», δήλωσε ο Φερέρο στο Rai Radio. «Αντί να πούμε “επανεκκίνηση”, είναι καλύτερο να σηκώσουμε τα μανίκια μας και να έχουμε μια υπέροχη σεζόν το 2020-21», πρόσθεσε.

«Για παράδειγμα, τι κάνουμε εάν ένας παίκτης μολυνθεί με τον ιό; Στέλνουμε τους άλλους σε καραντίνα ή το αντιμετωπίζουμε σαν να τραυματίστηκε; Ύστερα, πώς περιμένετε οι παίκτες σε καραντίνα να μείνουν σε ένα ξενοδοχείο για 30 ημέρες; Δεν βρίσκονται σε κατ΄ οίκον περιορισμό», συνέχισε ο Ιταλός παράγοντας.

Και κατέληξε λέγοντας: «Θα χαρώ να συνεχίσω τη σεζόν μόλις μας δοθούν διαβεβαιώσεις και αποδεκτές προτάσεις. Αν το κάνουμε, θα είναι στις 11 (Μαΐου] ή τις 18, αυτή είναι η ιδέα. Και αν συνεχιστεί η σεζόν, θα πρέπει να παίζουμε δύο ή τρία παιχνίδια την εβδομάδα και να παίζουμε τον Αύγουστο. Μετά απ΄ αυτό, θα δώσουμε λίγο χρόνο στους παίκτες να ξεκινήσουν τη νέα σεζόν τον Οκτώβριο; Και τα ευρώ τον Ιούνιο; Ο τζίρος είναι πολύ μικρός».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης