«Ο ηγέτης είναι ο Λουίς Ενρίκε»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019, 18:04
«Ο ηγέτης είναι ο Λουίς Ενρίκε»

Ο Λουίς Ενρίκε επέστρεψε ως πρώτος προπονητής στην Εθνική ομάδα της Ισπανίας και η ομοσπονδία της χώρας αναγκάστηκε να παραθέσει συνέντευξη Τύπου προκειμένου να εξηγήσει την αποχώρηση του Ρόμπερτ Μορένο.

Ο πρόεδρος της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας Λουίς Ρουμπιάλες και ο τεχνικός διευθυντής της εθνική ανδρών της χώρας, Χοσέ Φρανσίσκο Μολίνα μίλησαν στους εκπροσώπους του Τύπου.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι με τη δουλειά του Ρόμπερτ (Μορένο) αλλά ο ηγέτης είναι ο Λουίς Ενρίκε, ο οποίος είναι ένας θαυμάσιος προπονητής με ένα εξαιρετικό βιογραφικό», ανέφερε αρχικά ο Ρουμπιάλες και συνέχισε:

«Θέλουμε να πούμε την αλήθεια. Είναι η πρώτη φορά που η ομοσπονδία θα μιλήσει. Ο Λουις Ενρικε επιστρέφει στη δουλειά του. Στις 19 Ιουνίου σας εξηγήσαμε ότι ο Ρομπέρτ Μορένο αναλαμβάνει αλλά σας έκανα ξεκάθαρο ότι την στιγμή που ο Λουίς Ενρίκε θα ήθελε να επιστρέφει αυτό θα γινόταν. Από την ημέρα του θανάτου της κόρης του μίλησα μαζί του τρεις φορές. Στις 29 Αυγούστου, μετά συναντήθηκα μαζί του στις 31 Οκτωβρίου και χθες.

Ο Μορένο είχε συνάντηση με τον Μολίνα και μας είπε ότι θα ήθελε να επιστρέψει ο Λουίς Ενρίκε. Έτσι αποφασίσαμε να μιλήσουμε μαζί του. Τότε μας μετέφερε πως θέλει να γυρίσει. Ο Μολίνα μετά από σκέψη μου πρότεινε να τελειώσουν τα προκριματικά. Έτσι περιμέναμε μέχρι και χθες. Την Κυριακή μετά από αυτό ο Μολίνα μίλησε με τον Μορένο και του ζήτησε να μάθει τι θέλει, τι σκέφτεται. Τότε μας είπε ότι εάν ο Λουίς Ενρίκε θέλει να ηγηθεί της εθνικής και πάλι τότε θα πρέπει να πάρει την ευκαιρία αυτή».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019, 18:06