Σε μία συμβολική κίνηση ως ένδειξη ευγνωμοσύνης και συμπαράστασης στο ιατρικό προσωπικό και στους ασθενείς που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο του Μπέργκαμο, προχώρησε ο Γιόσιπ Ίλιτσιτς.

Ο Σλοβένος άσος της Αταλάντα, δώρισε στο νοσοκομείο της πόλης «Papa Giovanni XXIII» την μπάλα με την οποία σημείωσε και τα τέσσερα (!) γκολ της ιταλικής ομάδας στον εκτός έδρας θρίαμβο επί της Βαλένθια με 4-3 για το Champions League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαστε μαζί σας, στο πλευρό σας, για να νικήσουμε τον πιο σημαντικό αγώνα», δήλωσε με νόημα ο έμπειρος άσος, απευθυνόμενος στους ιατρούς και τους νοσηλευτές, που δίνουν καθημερινή μάχη για να θεραπεύσουν τους ασθενείς που πάσχουν από κορωνοϊό.

Η επαρχία του Μπέργκαμο έχει πληγεί σφόδρα από τον κορονοϊό και ο προπονητής της Αταλάντα, Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι, κάλεσε άπαντες να ενισχύσουν με δωρεές το νοσοκομείο της πόλης.

Ο αρχηγός της Νάπολι, Λορέντσο Ινσίνιε, δώρισε 100.000 ευρώ σε ένα νοσοκομείο της Νάπολης και ο αμυντικός της Γιουβέντους, Λεονάρντο Μπονούτσι 120.000 ευρώ σε νοσοκομείο του Τορίνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ιταλία είναι η -εκτός Κίνας- χώρα που έχει πληγεί περισσότερο από τον κορωνοϊό, με τους νεκρούς να ξεπερνούν τους 1.400 και τους ασθενείς τους 21.000.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης