Σύμφωνα με αναφορές του Τύπου στη Νότια Αμερική και την Ισπανία, ο Μάρτιν Κάσερες είναι ο ένας από τους παίκτες της Φιορεντίνα που εμφανίστηκαν θετικοί στον COVID-19.

Οι «βιόλα» επιβεβαίωσαν ότι τρεις παίκτες και τρία μέλη του τεχνικού επιτελείου βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, πριν την επιστροφή της ομάδας στην ατομική προπόνηση. Όλοι τους τέθηκαν σε αυτο-απομόνωση για 14 ημέρες και θα ελεγχθούν ξανά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τον El Pais στην Ουρουγουάη, την Cien Por Ciento Deporte στη Χιλή και την ισπανική εφημερίδα Sport, ένας από τους παίκτες που βρέθηκε θετικός είναι ο Κάσερες. Ο Ουρουγουανός διεθνής μόλις έγινε 33 ετών και πιστεύεται ότι είναι ασυμπτωματικός.

Εν τω μεταξύ, σήμερα ο γενικός διευθυντής της Φιορεντίνα, Τζόε Μπαρόνε, επιβεβαίωσε ότι όλα τα κρούσματα της ομάδας βρίσκονται στο στάδιο της ανάρρωσης.

«Έχουμε περάσει από τους έξι θετικούς στους πέντε, επειδή ένα από τα μέλη του προσωπικού είναι τώρα αρνητικός στο τεστ», δήλωσε ο Μπαρόνε στην Gazzetta dello Sport. «Εκτός αυτού, δύο από τους παίκτες ήταν αρνητικοί στο πρώτο τεστ, οπότε περιμένουμε το αποτέλεσμα του δεύτερου, αύριο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης