Eνθουσιασμό έχει προκαλέσει στην Κόστα Ρίκα η είδηση ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι πολύ πιθανό να επισκεφθεί τη χώρα αυτό το καλοκαίρι.

Όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της εφημερίδας «La Nación», ο Πορτογάλος σούπερ-σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης είναι στην λίστα καλεσμένων για το γάμο του συμπαίκτη του στην πρωταθλήτρια Ευρώπης και κόσμου Κέιλορ Νάβας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο διεθνής Κοσταρικανός τερματοφύλακας φέρεται σύμφωνα με την ίδια πηγή να έχει επίσης προσκαλέσει στο μεγάλο αυτό γεγονός της ζωής του και άλλους συμπαίκτες του στους «μερέγχες».

Ανάμεσα τους οι Χάμες Ροντρίγκεζ Χαβιέ Ερνάντεζ και Μαρσέλο αν και δεν έχει οριστεί ακόμα η ακριβής ημερομηνία τέλεσης του γάμου.

Ο Νάβας έχει ήδη κάνει πολιτικό γάμο (στις 25 Δεκεμβρίου 2009) με την εκλεκτή της καρδιάς του Αντρέα Σάλας αλλά το ζευγάρι θέλει να έρθει και εις γάμου κοινωνία και στην εκκλησία καθώς αμφότερα τα μέλη της είναι πολύ θρήσκοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προϊόν του έρωτα τους είναι ένα πανέμορφο αγόρι έξι ετών ο Ματθαίος ενώ η Αντρέα διαθέτει επίσης μια των δεκατριών, από προηγούμενη της σχέση. Το 2006 επιλέχθηκε Miss Hawaiian Tropic και λίγο μετά τη γνωριμία είχε μια προσφορά από το Playboy για να ποζάρει γυμνή, την οποία απέρριψε για να συνεχίσει να προσφέρει τα κάλλη της μόνο στον  λατρεμένο της Κέιλορ.

Eπιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης