Σε στενό οικογενειακό κύκλο θα γιορτάσει τα 60ά του γενέθλια ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. Ο διάσημος Αργεντινός παραμένει υπό περιορισμό στο σπίτι του, στα νότια προάστια του Μπουένος Άιρες, καθώς προσφάτως ήρθε σε επαφή με άτομο που παρουσίασε συμπτώματα της Covid-19.

Όπως είναι γνωστό, ο «Ντιεγκίτο», που αύριο Παρασκευή 30 Οκτωβρίου θα συμπληρώσει 60 χρόνια ζωής, έχει χειρουργηθεί στο παρελθόν για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα αναπνευστικής και καρδιακής λειτουργίας που αντιμετωπίζει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την περασμένη Τρίτη, ο θεράπων γιατρός του Μαραντόνα ανακοίνωσε πως ο Ντιέγκο θα τεθεί σε απομόνωση, κάτι που δεν καθιστά βέβαιο πως θα μπορέσει να γιορτάσει τα γενέθλιά του, μαζί με τα πέντε παιδιά και τον εγγονό του.

Ο Μαραντόνα ζει στο Μπράντσεν, στα νότια του Μπουένος Άιρες, και το σπίτι του, που περιβάλλεται από πάρκο, διαθέτει γήπεδο ποδοσφαίρου, πισίνα και το παραδοσιακό για τους Αργεντινούς μπάρμπεκιου, απέχει μόλις 10 λεπτά από το προπονητικό κέντρο της Χιμνάσια Λα Πλάτα, όπου εργάζεται ως προπονητής.

Μία από τις κόρες του, η Ζάνα, καλλιεργεί εκεί έναν βιολογικό κήπο λαχανικών, έτσι ώστε ο πατέρας της να μπορεί να τρώει υγιεινά. Εκτός από την προπόνηση, η ζωή του Μαραντόνα χαρακτηρίζεται από καθημερινές ασκήσεις που προετοιμάζουν ο γιατρός του και ο προσωπικός του προπονητής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης