Ο Αχιλλέας Μπέος απέκτησε εκ νέου το δικαίωμα ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, καθώς η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ έκανε δεκτό το (τρίτο) αίτημά του.
Μετά από αυτήν την εξέλιξη θα μπορεί να έχει πόστο στον ΝΠΣ Βόλος, ο οποίος μετέχει στο πρωτάθλημα της Football League.
Υπενθυμίζεται ότι στον Αχιλλέα Μπέο είχε επιβληθεί το 2011 διά βίου απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο για την υπόθεση των στημένων αγώνων.
Πάντως μετά τα δύο προηγούμενα αιτήματά του, το 2012 και το 2014, που είχαν απορριφθεί από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία, η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ έκανε δεκτό το τρίτο του αίτημα και ως εκ τούτου μπορεί να ασχοληθεί μετά από επτά χρόνια με το ποδόσφαιρο.
Αναλυτικά η απόφαση της επιτροπής εφέσεων:

«Η Επιτροπή Εφέσεων, αφού εξέτασε την από 24-7-2018 αίτηση ανακλήσεως κατ΄άρθρο 40 του Δικον. Κανονισμού Λειτουργίας Δικαστικών Οργάνων που υπέβαλε ο κ. Αχιλλέας Μπέος, μετά την έκδοση της με αριθμ. 58/2018 μη οριστικής αποφ. του Δικαστηρίου τούτου, με την οποία διετάχθη η επανάληψη συζήτησης της υπόθεσης προς συμπλήρωση των αποδείξεων, αποφάσισε τα εξής:

– Δικάζει με παρόντα τον αιτούντα, Αχιλλέα Μπέο του Νικολάου, την από 24-7-2018 αίτηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Ανακαλεί εν μέρει την υπ’ αριθμ. 57/2018 μη οριστική απόφαση του Δικαστηρίου τούτου κατά τη διάταξη με την οποία επαναλήφθηκε η συζήτηση της υπόθεσης προς συμπλήρωση των αποδείξεων και με μάρτυρες.

– Δέχεται την αίτηση.

-Ακυρώνει: α) την υπ’ αριθμ. 204/2011 οριστική απόφαση της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής SUPER LEAGUE Ελλάδα και β) την υπ’ αριθμ. 179/2011 οριστική απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της Ε.Π.Ο. ως προς τις καταδικαστικές για τον αιτούντα διατάξεις τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Απαλλάσσει τον αιτούντα από κάθε πειθαρχική κατηγορία που του αποδόθηκε με την από 12-7-2011 κατά τα αναφερθέντα στο σκεπτικό πειθαρχική δίωξη που άσκησε σε βάρος του ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας της Ε.Π.Ο.»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης