Συνέντευξη στον Μπάμπη Παπαφιλιππάκη

«Ελεύθερος πολιορκημένος»… Αυτός ο χαρακτηρισμός ταιριάζει… γάντι στην περίπτωση του Νικηφορου Τσοντακη αυτό το διάστημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κι αυτό γιατί ναι μεν ο φέρελπις άσος αποδεσμεύτηκε από τον Πλατανιά μετα από πολλά χρόνια, ωστόσο αρκετές ομάδες τον πολιορκούν, επιδιώκοντας να τον εντάξουν στο δυναμικό τους και ως εκ τούτου δεν θα δυσκολευτεί για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Κάτι που είναι απόλυτα λογικό, καθως πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει αναδειξει το χανιώτικο ποδόσφαιρο και το σημαντικότερο είναι το γεγονός ότι ο ίδιος «διψά» για μπάλα.

Αυτό άλλωστε κατέστησε σαφές στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχωρησε στο zougla.gr στην οποια τόνισε ότι θέλει στην επόμενη του ομάδα να έχει πρωταγωνιστικο ρόλο, προκειμενου να μπορέσει να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο, που μπορεί.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

-Μετά από αρκετά χρόνια στον Πλατανιά έμεινες ελεύθερος από την ομάδα των Χανίων. Τα σχέδια σου από εδώ και στο εξής ποια είναι;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ναι, όντως μετά από αρκετά χρόνια στην ομάδα αποφάσισα να λύσουμε το συμβόλαιο διότι δεν είχα αρκετό χρόνο συμμετοχής. Από εδώ και πέρα θέλω να αγωνιστώ σε μια ομάδα που να έχω πρωταγωνιστικό ρόλο».

-Μπορείς να χαρακτηριστείς πολυεργαλείο, καθώς με την ίδια ευχέρεια μπορείς να παίξεις τόσο στο δεξί όσο και στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Σε ποια θέση σου αρέσει να αγωνίζεσαι περισσότερο;

«Πρώτα απ΄όλα νομίζω το σημαντικότερο είναι όπου ζητηθεί από έναν προπονητή πρέπει να αγωνιστείς.. Εγώ έχω αγωνιστεί κ ως δεξί μπακ αλλά πιο πολύ μ αρέσει να αγωνίζομαι στο δεξιό ή στο αριστερό άκρο της επίθεσης».

-Είσαι από τα μεγαλύτερα ταλέντα των Χανίων στο παρελθόν είχες απασχολήσει τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Ποια είναι τα όνειρά σου για το μέλλον;

«Και οι δυο ομάδες είναι από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα. Το όνειρό μου είναι να προσπαθήσω να φτάσω στο υψηλότερο επίπεδο που μπορώ».

Προτάσεις από ομάδες έχει στα χέρια σου;

«Ναι έχω κάποιες προτάσεις τις οποίες εξετάζω προσεκτικά και σύντομα θα αποφασίσω για πού θα συνεχίσω την καριέρα μου, με την προϋπόθεση ότι στην ομάδα που θα πάω θα έχω πρωταγωνιστικό ρόλο».

-Αυτό το διάστημα γυμνάζεσαι εντατικά μόνος σου προκειμένου να παραμείνεις σε καλή φυσική κατάσταση. Η λέξη διακοπές, δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό σου καθώς προέχει η καριέρα σου. Έτσι δεν είναι;

«Όντως οι διακοπές για κάθε ποδοσφαιριστή που έχει φιλοδοξίες είναι λίγες. Εδώ και αρκετό καιρό γυμνάζομαι καθημερινά ώστε να μπορέσω να κρατηθώ σε ένα καλό επίπεδο ώστε όταν ξεκινήσει η προετοιμασία να είμαι έτοιμος να ανταπεξέλθω».

-Ποιος είναι ο προπονητής τα τελευταία χρόνια που σε βοήθησε να βελτιωθείς ως παίκτης;

«Από όλους τους προπονητές που συνεργάστηκα έχω πάρει κ κάτι που θα με βοηθήσει στην συνέχεια της καριέρας μου».

-Μία ευχή για τον Πλατανιά και τις υπόλοιπες χανιώτικες ομάδες που αγωνίζονται στις δύο επαγγελματικές κατηγορίες.

«Εύχομαι για τον Πλατανιά να τερματίσει σε υψηλότερη θέση απ’ότι την περυσινή σεζόν. Για τον Κισσαμικό που είναι νεοφώτιστος στην κατηγορία είμαι σίγουρος ότι θα έχει μία πολύ καλή πορεία διότι έχει ανθρώπους που τον στηρίζουν και έχουν αρκετές φιλοδοξίες για την ομάδα. Όσο για τον ΑΟ Χανίων εύχομαι να συνεχίσει τις πολύ καλές πορείες που έκανε τα τελευταία χρόνια».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης