Ο αμυντικός της Τότεναμ, Γιαν Βερτόνγκεν, επιβεβαίωσε την αποχώρησή του από τον σύλλογο του Λονδίνου -έπειτα από οκτώ χρόνια- μετά τη λήξη του συμβολαίου του.

Ο Βέλγος διεθνής έχει 315 εμφανίσεις με την Τότεναμ σε όλες τις διοργανώσεις από την μετακίνησή του στους «πετεινούς» από τον Άγιαξ το 2012.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο χρόνος μου στον σύλλογο τελειώνει. Μια θλιβερή μέρα για πολλούς λόγους» έγραψε ο 33χρονος Βερτόνγκεν, σε ένα συναισθηματικό μήνυμα στο Twitter.

«Θα χάσω τους φίλους που έχω κάνει εδώ, το προσωπικό του συλλόγου, το παιχνίδι στο εκπληκτικό νέο γήπεδο και φυσικά εσάς τους φιλάθλους. Σας ευχαριστώ για όλη την υποστήριξη όλα αυτά τα χρόνια. Είστε καταπληκτικοί. Είχαμε πολλές απίστευτες αναμνήσεις, αλλά προς το παρόν, είναι αντίο».

Ο αρχηγός της Τότεναμ, Χάρι Κέιν, είχε ευχηθεί νωρίτερα στον Βερτόνγκεν και τον 36χρονο Ολλανδό τερματοφύλακα, Μίχελ Φορμ, το συμβόλαιο του οποίου με τον σύλλογο επίσης τελειώνει, για το επόμενο στάδιο στην καριέρα τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν θέλω τίποτα άλλο παρά το καλύτερο για τους @JanVertonghen και @Vorm_Official ό,τι κι αν ακολουθήσουν» έγραψε ο Κέιν στο Twitter χθες λίγο μετά την ισοπαλία 1-1 με την Κρίσταλ Πάλας.

«Ήταν ευχάριστο να μοιράζεσαι μαζί τους τα αποδυτήρια και να παίζεις και με τους δύο» πρόσθεσε.

Ο μέσος Χάρι Γουίνκς δημοσίευσε μια φωτογραφία με τους δύο στο Instagram, προσθέτοντας: «Θα χάσω αυτούς τους δύο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης