Ο Χάβι Γκράθια υπέγραψε με τη Γουότφορντ έως το 2023

Ο Χάβι Γκράθια υπέγραψε με τη Γουότφορντ έως το 2023
Η Γουότφορντ ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου της με τον Χάβι Γκράθια έως το καλοκαίρι του 2023, με βελτιωμένες αποδοχές.

Η εκπληκτική εκκίνηση που πραγματοποιεί η αγγλική ομάδα στη νέα σεζόν της Πρέμιερ Λιγκ εντυπωσίασε τη διοίκηση, η οποία αποφάσισε να ανταμείψει τον Ισπανό τεχνικό, του οποίου το προηγούμενο συμβόλαιο ολοκληρωνόταν στο φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Γκράθια, που είχε ανακοινωθεί στη Γουότφορντ τον περασμένο Ιανουάριο, αντικαθιστώντας τον απολυθέντα τότε Μάρκο Σίλβα, τόνισε για το νέο συμβόλαιο: «Είμαι υπερήφανος που ανήκω σε αυτόν τον σύλλογο και που θα συνεχίσω να το κάνω και για τις επόμενες σεζόν. Η ομάδα τα πάει καλά τώρα και όλοι ξέρουν πως θα γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι, εάν είμαστε απαιτητικοί από τους εαυτούς μας. Αυτός είναι ο στόχος μας. Να είμαστε απαιτητικοί και φιλόδοξοι».

Υπενθυμίζεται ότι ο Γκράθια εργάστηκε τη διετία 2011-12 στην Ελλάδα (Ολυμπιακό Βόλου και Κέρκυρα), ενώ έχει καθίσει στον πάγκο της Οσασούνα, της Αλμερία, της Κάντιθ, της Μάλαγα και της Ρούμπιν Καζάν.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2018, 12:26