Την τρίτη ήττα σε έξι αγώνες στα προκριματικά του EURO U-21 2017 γνώρισε η Εθνική ομάδα των Ελπίδων, η οποία υποτάχθηκε με 1-0 από το αντίστοιχο συγκρότημα του Ισραήλ στο γήπεδο του Περιστερίου, στο πλαίσιο του 4ου ομίλου.

Το συγκρότημα του Αντώνη Νικοπολίδη παραμένει στην προτελευταία θέση του γκρουπ με απολογισμό 7 βαθμών, μετρώντας δύο νίκες και μία ισοπαλία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το παιχνίδι κρίθηκε από το γκολ του Γκοζλάν στο 74ο λεπτό, όταν ο παίκτης της αντίπαλης ομάδας σκόραρε με κοντινό πλασέ εκμεταλλευόμενος την ασίστ του αρχηγού των Ισραηλινών, Τζαμπέρ, αλλά και την αμυντική ολιγωρία της ελληνικής άμυνας.

Το επόμενο «ραντεβού» της ελληνικής ομάδας είναι στις 2 Σεπτεμβρίου, όταν θα αντιμετωπίσει την Αλβανία και πάλι σε συνάντηση εντός έδρας. Ο Κροάτης διαιτητής Τίχομιρ Πέγιν έδειξε κίτρινη κάρτα στους Γούτα, Λαβί και Ράγιαν.

ΕΛΛΑΔΑ (Αντώνης Νικοπολίδης):
Μπάρκας, Γούτας, Γιαννούλης, Βούρος, Ρισβάνης, Τζανετόπουλος, Σιώπης, Δώνης (76΄ Μασούρας), Μαυρίας, Ιωαννίδης (46΄ Χαρίσης), Βέργος (62΄ Κουλούρης).

ΙΣΡΑΗΛ (Άρικ Μπενάντο):
Γκλάζερ, Γκόλντμπεργκ, Χαμπάσι, Πέρετζ, Τζαμπέρ, Λαβί, Ράγιαν, Νταβίντ (83΄ Σαγκάς), Κέλτιενς, Ντάβιντοφ (67΄ Πέρεζ), Χούγκι (60΄ Γκοζλάν)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 6 αγώνες)

Πορτογαλία 18

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ισραήλ 11

Αλβανία 9 -7αγ.

Ουγγαρία 8

Ελλάδα 7

Λιχτενστάιν 0 7-αγ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης