Το περασμένο καλοκαίρι, ο Άριεν Ρόμπεν αναίρεσε την απόφασή του να αποχωρήσει από την ενεργό δράση, προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα που τον ανέδειξε ποδοσφαιρικά. Όμως ο 37χρονος μεσοεπιθετικός κατάφερε να παίξει σε μόλις δύο αναμετρήσεις με την Γκρόνινγκεν, καθώς στο ντεμπούτο του με την Αϊντχόφεν τραυματίστηκε στη βουβωνική χώρα, επέστρεψε στις 18 Οκτωβρίου κόντρα στην Ουτρέχτη, αλλά τραυματίστηκε εκ νέου στο ισχίο και έκτοτε ακολουθεί ειδική θεραπευτική αγωγή.

Ένας από τους κορυφαίους μεσοεπιθετικούς της γενιάς του, ο Ρόμπεν διεκδικεί ως αδιαφιλονίκητο «φαβορί» το Όσκαρ… ατυχίας, καθώς στην πλούσια και γεμάτη διακρίσεις καριέρα του τραυματίστηκε 58 φορές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο οι διοικούντες την Γκρόνινγκεν θέλουν να διατηρήσουν στις τάξεις της ομάδας τον έμπειρο άσο για ακόμα μία χρονιά, αν και ο Ρόμπεν δεν έχει αποφασίσει εάν θα αποχωρήσει οριστικά από την ενεργό δράση. Ο τεχνικός διευθυντής του Γκρόνινγκεν, Μαρκ Γιαν Φλέντερους, σχολίασε σχετικά: «Το συμβόλαιο του Ρόμπεν πρόκειται να λήξει, αλλά, εάν θελήσει να συνεχίσει για άλλη μία χρονιά, θα απαντήσουμε αμέσως με ευχαρίστηση καταφατικά».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης