«Παρών» στο Euro 2020 θα είναι ο Ρουντ Φαν Νιστελρόι, μετά την εισήγηση του ομοσπονδιακού τεχνικού της Ολλανδίας, Ρόναλντ Κούμαν, για να προστεθούν ακόμη δύο βοηθοί στο προπονητικό τιμ εν όψει του κορυφαίου τουρνουά του ερχόμενου καλοκαιριού.

Ο άλλοτε στράικερ των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ρεάλ Μαδρίτης, 43 ετών σήμερα, ανακοινώθηκε μαζί με τον προπονητή της Εθνικής U-19, Μάρτεν Στεκέλενμπουργκ, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Κέες φαν Βόντερεν, ο οποίος πρόσφατα αποχώρησε από τους «οράνιε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι μία τεράστια ευκαιρία να είμαι μέλος αυτού του τουρνουά και μία πρόκληση την οποία αποδέχομαι χωρίς δεύτερη σκέψη, θα δώσω τα πάντα για να έχουμε μία επιτυχημένη παρουσία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα», τόνισε ο πρώην Ολλανδός διεθνής στην ιστοσελίδα της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας την Τρίτη (17/12).

Ο Φαν Νιστελρόι έχει τα ηνία της ομάδας κάτω των 19 της Αϊντχόφεν, αλλά σε συνάρτηση με τις 70 διεθνείς συμμετοχές, διαθέτει μεγάλη εμπειρία με την Εθνική ομάδα της χώρα έχοντας εργαστεί στο πλευρό των Γκούους Χίντινκ και Ντάνι Μπλιντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης