Μετά την ολοκλήρωση των δύο πρώτων αγωνιστικών και στους έξι ομίλους του Euro 2020, η Ολλανδία είναι μία από τις τρεις ομάδες (μαζί με Ιταλία και Βέλγιο) που έχουν εξασφαλίσει μαθηματικά την πρόκριση στους «16».

Οι «οράνιε» ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους στον Γ΄ όμιλο τη Δευτέρα (21/6, 19:00, ΑΝΤ1) στο Άμστερνταμ απέναντι στη Βόρεια Μακεδονία και πολλοί περίμεναν από τον Φρανκ Ντε Μπουρ σαρωτικό rotation, προκειμένου να κρατήσει «φρέσκους» τους βασικούς του ποδοσφαιριστές ενόψει των νοκ άουτ αγώνων. Παρά ταύτα, ο Ολλανδός ομοσπονδιακός δεν δείχνει να έχει τέτοια πρόθεση και στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ξεκαθάρισε ότι θα προχωρήσει σε δύο μόνο αλλαγές, χωρίς να διευκρινίσει ποιες θα είναι αυτές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όλα μπορούν να γίνουν καλύτερα. Απέναντι στην Αυστρία, μπορούσαμε να είχαμε πάει καλύτερα στην κατοχή της μπάλας. Στην επίθεση, ο συντονισμός μπορεί επίσης να γίνει πιο ακριβής. Τέτοια πράγματα μπορούμε να δουλέψουμε (σ.σ. στο αυριανό ματς)», εξήγησε ο Ντε Μπουρ, δικαιολογώντας την απόφασή του να μην «πειράξει» τον βασικό κορμό της ομάδας του. «Έχουμε αρκετό χρόνο να ξεκουραστούμε μέχρι το ματς για τους “16” (σ.σ. το Σάββατο 26/6)», πρόσθεσε ο τεχνικός των «οράνιε», που παράλληλα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την οριστικοποίηση της συμφωνίας του Μέμφις Ντεπάι με την Μπαρτσελόνα, εκτιμώντας ότι είναι μία εξέλιξη ανακουφιστική για τον ποδοσφαιριστή, που μπορεί πλέον να επικεντρωθεί στις υποχρεώσεις της εθνικής του ομάδας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης