Με ασθενή που βρίσκεται στην… εντατική και για ακόμη μία φορά του κόβουν το «οξυγόνο» μοιάζει το ελληνικό ποδόσφαιρο μετά τα όσα κωμικοτραγικά συνέβησαν στην Τούμπα και δη στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου αναμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Ο Ιβάν Σαββίδης στις οργισμένες δηλώσεις του μετά το τέλος του επεισοδιακού αγωνα έβαλε κατά του σαθρού συστήματος της ΕΠΟ, λόγω της διαιτησίας του Παππά και των βοηθών του, απειλώντας μεταξύ άλλων ότι ο δικέφαλος του Βορρά δεν θα κατέβει στον επαναληπτικό με τους Πειραιώτες σε περίπτωση που δεν επαναληφθεί το πρώτο ματς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως πληροφορίες θέλουν και άλλες ομάδες, εκτός από τον ΠΑΟΚ, να αντιδρούν, προκειμένου διορθωθούν τα κακώς κείμενα στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και συγκεκριμένα στον χώρο της διαιτησίας, που προκαλούν κλαυσίγελο.

Πιο συγκεκριμένα, μετά το τέλος του αγώνα και άλλοι παράγοντες επικοινώνησαν με τον διοικητικό ηγέτη του δικεφάλου του Βορρά, συζητητώντας μαζί του το ενδεχόμενο μέχρι και να αποσύρουν τις ομάδες τους από το πρωτάθλημα, προκειμένου να δοθεί ένα τέλος στην διαιτητική «αλητεία» made in Greece.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης